Zrinka Ljutić podbacila pak na utakmici KHL Sisak vs KHL Zagreb

Zrinka Ljutić podbacila pak na tekmi

Ledena dvorana Zibel jučer je ugostila “najbolje od najboljih” !

Hokej na ledu se definitivno vratio u Sisak što je posvjedočila i sinoćnja prva finalna utakmica KHL Sisak – KHL Zagreb za titulu prvaka Hrvatske u hokeju na ledu. 

Ledena “ljepotica”  popunjena ljubiteljima hokeja izgledala je upravo onako kako treba izgledati – sportski, s djelićem prikladnog glamura.

Uz ovacije gledatelja uoči starta utakmice pak je podbacila Zrinka Ljutić , svjetska juniorska prvakinja u slalomu ,najveća skijaška nada hrvatske skijaške reprezentacije .

“Večeras imamo posebno iznenađenjeee!! S nama je zlatna djevojka slalomskih staza, velika zaljubljenica u hokej, Zrinkaa Ljutić!

Svjetska juniorska prvakinja u slalomu, peta u svjetskom kupu, Zrinka je rođena prije 18 godina u Zagrebu, a nedavno je na Olimpijskim igrama nosila hrvatsku zastavu i osvojila 28. mjesto u veleslalomu.

Zrinka baca prvi pak, a mi joj želimo puno uspjeha u daljnjoj skijaškoj karijeri!..”

Nakon utakmice zamolili smo Zrinku za kratku izjavu ;

“Bilo je napeto, dobra utakmica i uživala sam gledajući. Lijepo je bilo za vidjeti velik broj ljudi i navijača iz Siska koji su došli podržati klub. Prava atmosfera! Puno hvala Khl Sisku na pozivu i gostoprimstvu. Definitivno ću doći opet na tekmu!”

Zrinka , uvijek si rado viđen gost na našim utakmicama i želimo ti puno sportskih uspjeha.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: