Vitezovi uskoro kreću s pripremama za novu sezonu !

Vitezovi uskoro kreću s pripremama za novu sezonu !

Sitno brojimo do početka priprema za novu sezonu. Pripreme startaju punom parom 21. kolovoza, a na ledu ćemo vidjeti gotovo tridesetak igrača koji će se boriti za svoje mjesto u momčadi. Prošla sezona za Vitezove nije bila uspješna, te su morale dogoditi se neke promjene u sastavu. Odlaskom nekoliko igrača i dovođenjem novih samo je jedan od poteza koje je klub napravio. Uz to naša momčad je prošle sezone imala gust raspored u kojem su ozljede bile neizbježne.

Luka Jarčov: “Prošle sezone imali smo puno problema s ozljedama igrača i nismo imali širinu klupe i adekvatne zamjene. Ove sezone odlučili smo promijeniti nekoliko stranih igrača i dovesti nove. Uz to uspjeli smo dovesti nekoliko hrvatskih reprezentativaca, a radimo na tome da vratimo mlade dečke iz Siska u sastav. Očekujemo dobre pripreme gdje ćemo imati skoro 30-ak igrača od kojih će neki igrači biti na tryout-u te će morati izboriti svoje mjesto u momčadi. Igrači moraju pokazati i dokazati da zaslužuju nositi dres Vitezova.”

Naši vjerni navijači već su upoznati s nekim od najavljenih imena za novu sezonu, ali na pripremama će se momčadi pridružiti još nekoliko igrača. Pridružit će nam se igrači poput Mandića, Vukmanovića, Bauera i drugih, koji će morati izboriti svoje mjesto u momčadi.

Ove sezone nas očekuju nevjerojatna uzbuđenja, borba na ledu i nezaboravni trenutci za nas i naše navijače. Uskoro će izaći raspored utakmica za novu sezonu, a uz njega i prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2023./2024.

Hvala vam na vašoj vjernosti i podršci, vidimo se u novoj sezoni !

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: