Vitezovi dovode nova pojačanja prije doigravanja

Uzbudljive vijesti stižu iz našeg kluba!
Prije ulaska u ključno razdoblje doigravanja Vitezovi dovode pojačanja koja će dodatno ojačati našu momčad.
Jedno od pojačanja koje su mnogi sisački ljubitelji hokeja s nestrpljenjem očekivali je povratak #32 Davida Andersona.
Anderson je već dobro poznat našoj publici, budući da je u protekle dvije sezone branio boje našeg kluba u preko 75 utakmica.
Njegov povratak u Sisak znači osiguranje prisutnosti dva vrhunska golmana u ovom ključnom razdoblju doigravanja, što će biti od vitalnog značaja za naš uspjeh na ledu.
Ali to nije sve! Uz Andersona, u naš klub stiže #19 Dominik Kanaet, još jedno pojačanje koje će unijeti svježinu i kvalitetu u našu momčad.
Dominik je dobro poznat na hrvatskoj hokejaškoj sceni, s impozantnim iskustvom od oko 70 utakmica za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.
Ovaj tridesetdvogodišnjak je ove sezone pokazao svoju vrijednost igrajući za HK Puchov u trećoj Slovačkoj ligi.
U 12 utakmica postigao je 5 golova i 5 asistencija, demonstrirajući svoju sposobnost kako u postizanju golova tako i u stvaranju prilika za svoje suigrače.
Vjerujemo da će njegovo prisustvo znatno poboljšati naš napad i donijeti potrebno iskustvo koje nam može pomoći u ostvarivanju naših ciljeva u ovom izazovnom razdoblju.

Nažalost , klub u doigravanje ide bez Ante Bebeka koji je prije nekoliko dana bio podvrgnut operacijskom zahvatu te mu želimo brzo oporavak i povratak na led Zibela.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: