VITEZ CUP u organizaciji KHL Siska okupio je više od 150 mladih hokejašica i hokejaša!

VITEZ CUP u organizaciji KHL Siska okupio je više od 150 mladih hokejašica i hokejaša!

Tijekom vikenda, grad Sisak i Ledena dvorana Zibel bili su domaćini uzbudljivog turnira VITEZ CUP-a u organizaciji KHL Siska za kategorije U9 i U11.
Više od 150 mladih hokejašica i hokejaša iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske sudjelovalo je na ovogodišnjem izdanju turnira.
Natjecale su se ekipe: KHL Zagreb, KHL Medveščak Mladi, KHL Mladost, HK Partizan, HK Vukovi, NS Stars, HK Maribor i domaćin KHL Sisak, koji su se borili u nizu uzbudljivih igara i utakmica.
Natjecatelji su se osim utakmica okušali u brzom klizanju, izvođenju penala, branjenju penala i pogađanju meta na golu.
Atmosfera je bila uzavrela, kako na ledu tako i na tribini Ledene dvorane Zibel, no druženje svih prisutnih bilo je puno važnije od samog natjecanja i rezultata.
Turnir je bio prilika za druženje, stvaranje novih prijateljstava i zabavu, a rezultat je bio u drugom planu u odnosu na cjelokupno iskustvo mladih hokejašica i hokejaša.

Kao dio turnira, održala se radionica za djecu u suradnji s Udrugom studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta – PROBION i Prehrambeno-biotehnološkim fakultetom i Sveučilištem u Zagrebu, na kojoj su malci mogli naučiti o zdravoj prehrani i kako napraviti nutritivne sendviče, svoj smoothie i još mnogo drugih stvari. Roditelji su se također mogli educirati o tome što i kako jedu sportaši, te kako prehrana utječe na tijelo sportaša. KHL SISAK _ pravilna prehrana mladih hokejasa_Priručnik za roditelje

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez velikodušne podrške sponzora Wiener osiguranja i donatora turnira, kojima klub želi iskreno zahvaliti. Sveukupno, događaj je bio velik uspjeh, okupljajući mlade sportaše iz cijele regije i pružajući pregršt utakmica, druženje i učenje.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: