Vitez Cup 2023: Hokejaški festival za mlade hokejašice i hokejaše

Vitez Cup 2023: Hokejaški festival za mlade hokejašice i hokejaše

Uzbudljiv turnir hokeja na ledu pod nazivom “U-9 & U11 Vitez Cup 2023.” predstavlja pravu hokejašku poslasticu za mlade nade iz kategorija U9 i U11. Od 23. do 24. rujna ovogodišnje izdanje turnir okupit će timove iz četiri različite države – Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Domaćin ovog turnira Ledena dvorana Zibel, ugostit će šarenu skupinu ekipa iz regije. Turnir će okupiti klubove kao što su KHL Zagreb, KHL Mladost, KHL Medveščak Admiral, HK Vukovi, HK Partizan, HK Vojvodina i HDK Maribor. Svi ovi klubovi donose sa sobom svoj jedinstveni hokejaški šarm i strast prema igri, te će svaka utakmica biti prava poslastica za ljubitelje sporta.

Ovaj turnir ne samo da će pružiti priliku mladim igračima da se natječu i pokažu svoj hokejaški talent, već će također promovirati prijateljstvo i sportski duh među mladim hokejašima iz različitih zemalja. Turnir “Vitez Cup 2023” nije samo natjecanje, već i prilika za izgradnju trajnih prijateljstava i sportskog zajedništva.

Očekujemo nevjerojatne trenutke na ledu, uzbuđujuće poteze, strastvene navijače i nezaboravno iskustvo za sve sudionike. “U9 & U11 Vitez Cup 2023” definitivno će biti događaj koji će se dugo pamtiti. Vidimo se na Zibelu !
Vidimo se na Zibelu!

RASPORED UTAKMICA

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: