Više od 13 sezona broj #86 u KHL Sisak pripada Branimiru Rožankoviću

Više od 13 sezona broj #86 u KHL Sisak pripada Branimiru Rožankoviću.

Rođen 5.02.1991. u Sisku ovaj mladić je Vitez u punom smislu riječi. Posebno smo ponosni na njega jer je dao cijelog sebe u volontiranju i pomaganju potrebitih nakon katastrofalnog potresa koji je zadesio našu županiju. Isto tako daje sebe kada je u pitanju hokej.
Jedan je od najstarijih napadača u ekipi, prošle sezone odigrao je 12 utakmica u IHL-u (1A) i 5 tekmi PH. Brane je dečko koji je uvijek spreman pomoći, a s nama nastavlja i ove sezone.

Branimir Rožanković: “ Na nagovor mog pokojnog tate i bratića Deje Dejanovića, koji su također cijeli život u hokeju, počeo sam trenirati hokej sa šest godina.
Tata je u bivšoj Jugoslaviji pobjeđivao s HK INA-Sisak kao i bratić koji je 2003 osvojio 3 mjesto u PH. Nikada nisam doživio pobjede kao prošle sezone.
Na početku sezone, kada je počela priča o dečkima iz Zagreba i nastupu u IHL-u, nisam baš vjerovao u to, ali je sezona nadmašila sva moja očekivanja. Uspjeli smo zahvaljujući trudu, radu, disciplini i prije svega dobroj ekipi i atmosferi u svlačionici.
Nama Siščanima najviše su pomogli zagrepčani koji su cijelo vrijeme bili uz nas i davali nam potporu na treninzima i utakmicama. Zadatak za sljedeću sezonu također je opravdati očekivanja vjernih navijača, jer su uvijek uz nas, u porazima i pobjedama i nema im ravnih.“

Luka Jarčov: “ Brane je jedan od najstarijih igrača u svlačionici koji je također prošao sve kategorije Siska. Osim toga radio je i s našim najmlađima.
On je dečko koji diše za klub i to pokazuje na ledu i u svlačionici.
Brane je jedan od najborbenijih i najsrčanijih igrača, što ga često zna i odvesti na hlađenje 2 minute, ali ponekad je i to potrebno da motivira svoje suigrače. Od njega očekujem ove sezone da mlađim dečkima prije svega bude uzor i podrška.“

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK
#10 Luka KOMLJENOVIĆ
#24 Ivan PUZIĆ
#16 Luka ĐEREK

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK
#88 Tomislav LIČINA
#68 Renato PLATUŽIĆ

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: