U sastavu Vitezova i dalje ćemo gledati #8 Domagoja Kralja

U sastavu Vitezova i dalje ćemo gledati #8 Domagoja Kralja

U sastavu Vitezova i dalje ćemo gledati #8 Domagoja Kralja. Sa svojih 26 godina, Domagoj će upisati još jednu sezonu u našim redovima, donoseći nepokolebljivustrast i predanost svakom treningu i svakoj utakmici.

S Domagojem Kraljem u ekipi, možemo biti sigurni da ćemo imati još jednogvrijednog beka na kojeg trener uvijek može računati. Domagoj je vrijedan i marljivigrač, koji svakodnevno koristi  priliku kako bi napredovao u hokeju. S visinom od 186 cm i snagom od 88 kg, on impresionira svojim fizičkim atributima na ledu.

Prošla sezona bila je za Domagoja Kralja iznimno uspješna. Odigrao je impresivnih 50 utakmica, čime je postao igrač s najviše odigranih susreta u sastavuVitezova. Njegova predanost timu i iznimna izdržljivost omogućuju mu da budeuvijek prisutan na ledu i da pruža svoj maksimum u svakom trenutku.

U prošloj sezoni postigao je 1 gol i upisao 5 asistencija, pružajući svoj doprinos u stvaranju golova za našu ekipu. Njegova svestranost i sposobnost da se prilagodirazličitim situacijama na ledu čine ga nezamjenjivim dijelom naše momčadi.

Njegova predanost, radna etika i ljubav prema sportu služe kao uzor svima kojisanjaju o uspjehu na ledu. S ponosom ga imamo u našem sastavu i jedva čekamovidjeti što će donijeti u nadolazećoj sezoni.

Pratite našu web stranicu kako biste bili u tijeku s najnovijim vijestima o KHL Sisku i našim hrabrim Vitezovima leda.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: