Tek punoljetan #92 Lorian Bezuk i ove sezone ostaje na domaćem ledu

Tek punoljetan #92 Lorian Bezuk i ove sezone ostaje na domaćem ledu.

Jedan od najvećih sisačkih hokejaških talenata u novije vrijeme odlučio se i ove sezone ostati vjeran sisačkoj publici te ostaje na domaćem ledu.
Od malih nogu obiteljski povezan s hokejom već 15 godina ne skida klizaljke kada god ima prilike za biti na ledu.
Uvijek je težio boljem tako da je otišao u Švedsku i tamo odigrao nekoliko sezona.
Vratio nam se prošle sezone iz Nynäshamn IF, gdje je za U18 u 21 utakmicu postigao 16 golova i 15 asistencija, za U20 u 7 tekmi 6 golova i asistenciju. U seniorima 2G + 2A.
Prošle sezone u IHL-u odigrao je samo 5 tekmi (1A), a u PH u 8 utakmica 2G i 2A.
Sigurni smo da uz nekolicinu naših iskusnih bekova Lori može još puno toga naučiti i unaprijediti svoju igru.

Lorian Bezuk: “ Prošla sezona je definitivno ispunila sva moja očekivanja i mislim da svi trebamo biti zadovoljni rezultatima. Tek pred playoff sam se priključio momčadi, ali pratio sam Vitezove kroz cijelu sezonu i vidio kakve rezultate su dečki postizali tijekom sezone. Znao sam da je ovo momčad koja će se boriti za naslov prvaka Hrvatske. Mislim da sam individualno u prošloj sezoni puno napredovao, kako u Švedskoj, tako i u Sisku jer sam počeo igrati za seniore i stekao sam nova iskustva. U Sisku su treninzi napokon na visokoj razini i to mi je izuzetno drago. Tu sam vjerojatno najviše napredovao i stekao puno iskustva i znanja od igrača koji su stariji od mene.
U Sisak sam se vratio kao napadač, ali ubrzo sam bio prebačen na beka i dobro sam se snašao. Beka igram gotovo cijeli život i opet sam se pronašao na toj poziciji. Volim koristiti svoj pregled igre, a to najviše dolazi do izražaja kada sam u obrani. U bekovskom paru bio sam sa Puzićem za koga smatram da je jedan od, ako ne i najkvalitetniji, igrač u cijeloj Hrvatskoj. Naučio me je puno toga i vjerujem da će se tako i nastaviti. Na led sam stao s 3 godine, a ta ljubav prema hokeju je iz godine u godinu sve veća i veća. Kao mali uvijek sam dolazio na hokejaške utakmice i bio fasciniran navijačima koji su bez prestanka navijali kada se pobjeđivalo i kada se gubilo. Tada mi je san bi zaigrati pred sisačkim navijačima i donijeti trofej prvaka u Sisak. Napokon je dvorana ponovno puna i navija se još jače nego prije, napokon se u Sisku gleda kvalitetan hokej i napokon su se ljudi ponovno zaljubili u hokej. Meni kao dečku iz Siska to znači više nego išta drugo u životu, vidjeti punu dvoranu navijača.
Za iduću sezonu ne očekujem ništa manje od obrane naslova prvaka Hrvatske i siguran da možemo konkurirati za ulazak u finale IHL lige. Imamo kvalitetnu momčad a atmosfera na ledu i van leda je izvrsna i to definitivno pridonosi u ostvarivanju velikih rezultata.
Očekujem također da će navijači nastaviti puniti dvoranu kao i prošle sezone i nadam se da će nas dolaziti bodriti na svaku utakmicu i biti nas 6. igrač, kao i uvijek. Sve u svemu, mislim da nas sve čeka jedna zanimljiva sezona puna uspjeha!“

Luka Jarčov: “ Jako mi je drago da je Lori odlučio ostati u Sisku i pomoći nam u borbi za obranu naslova prvaka Hrvatske i napad na IHL titulu. Rođeni Siščanin, koji je osim za KHL Sisak, igrao za KHL Zagreb i skupio ponešto inozemnog iskustva.
Pridružio nam se prije playoffa i odmah je pokazao što sve može. U početku smo ga gledali kao napadača, ali pošto je Hickman morao otići uskočio je kao bek i to se pokazalo kao pun pogodak, kako za momčad, tako i za njega. Bio je izvrstan u paru s Puzićem prošle sezone od kojeg može i mora puno naučiti.
Lorian ima izvrsno klizanje i pregled igre, voli iznijeti samostalno pak iz trećine, vrlo je inteligentan igrač koji će svakom utakmicom učiti i biti sve bolji. Pomogao je puno momčadi svojom svježinom i poletnošću te smo se mogli pouzdati u njega. Njegov profil igrača odgovara stilu u kojem KHL Sisak teži igrati, a ja ga osobno vidim na poziciji ofenzivnog beka. Ono što je odlično kod njega je da je prilagodljiv i da može uskočiti kao napadač ako bude bilo potrebe.
Lorian ima još puno toga za pokazati tako da očekujem od njega da bude primjer malim Vitezovima koji se ugledaju na njega osim na ledu i van njega i da svojim dobrim igrama učini naše navijače ponosnima.“

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK
#10 Luka KOMLJENOVIĆ
#24 Ivan PUZIĆ
#16 Luka ĐEREK

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK
#88 Tomislav LIČINA
#68 Renato PLATUŽIĆ
#86 Branimir ROŽANKOVIĆ
#23 Luka JARČOV

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: