Svijetla budućnost je ispred našeg #33 Franka Oreškovića

Naš mladi siščanin, Franko Orešković, i u novoj sezoni čuva mrežu Vitezova.

Franko je rođen 14.01.2004. i od malih nogu živi hokej. Karijeru je započeo pod vedrim nebom, na starom Zibelu i velika je nada sisačkog hokeja. Njegov potencijal vidjeli smo prošle sezone u nekoliko utakmica.
Uz učitelja Davida i uz čeličnu volju koju ima, pred Frankom je svijetla budućnost. U dresu #33 ovog veselog i vedrog mladića viđat ćemo sve češće pred golom.

Franko Orešković: “Sa sezonom sam i više nego zadovoljan, ipak smo postali prvaci i to mi je definitivno najljepši trenutak u životu i ostvarenje sna. Atmosfera u timu i kvaliteta treninga bolja je nego ikada prije.
Ja sam vjerojatno najsretniji u klubu, što se puno trenira a ne hakla, pogotovo zbog toga jer mi ponajbolji hrvatski hokejaški stalno pucaju na gol. Imam vremena za napredak i mislim da se, iako prošle sezone nisam puno bio u igri, vidi da sam napredovao. U svlačionici također naučim puno od suigrača kada podijele svoja iskustva sa mnom, a pogotovo od Davea koji mi je kao iskusniji i bolji golman bio od velike pomoći da savladam neke aspekte moje igre koji su me mučili.
Navijači su stvarno highlight sezone, još uvijek mi je nestvarno da toliko ljudi konstantno navija za nas punim plućima, a pogotovo kada se sjetim kakve sam ovacije dobio kada sam ušao u igru. To mi puno znači i stvarno je nezaboravno.
Sljedeća sezona može biti samo još bolja, svi smo iskusniji i mislim da ćemo u sezonu ući puno spremniji. Za nas Vitezove prvo mjesto u PH i malo jači playoff run u IHL-u nisu neostvarivi.“

Luka Jarčov: “ Naš najmlađi vratar Franko ima veliku šansu kroz nekoliko sezona postati sjajan golman. Tu će puno pripomoći i naš golman br.1, David Anderson, koji svoje znanje i iskustva nesebično prenosi na Franka.
Ove sezone će sigurno započeti nekoliko utakmica da stekne iskustvo, uz to branit će u našoj juniorskoj momčadi koju smo oformili za novu sezonu.
Orešković je dečko koji je voljan uskočiti gdje god i kad god, drago mi je da je s nama na svakom treningu i putovanju.
Vjerujem da će ove sezone zapeti još jače, ugledati se na Andersona i sve nas oduševiti sa sjajnim obranama.“

 

Golmani:
#32 David ANDERSON

Bekovi:
#8 Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7 Austin WILK

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: