Snažan bek #16 Luka Đerek

Snažan bek #16 Luka Đerek

 Upoznajte našeg mladog i snažnog beka, #16 Luku Đereka!

S izuzetnim zadovoljstvom predstavljamo vam Luku Đereka, talentiranog 21-godišnjaka koji će ove sezone kročiti u svoju drugu sezonu u našem klubu. Luka je mladić čije će ime s ponosom stajati uz ime Vitezova, a mi smo uvjereni da će Luka ostaviti neizbrisiv trag na ledu.

Prošla sezona donijela je izazove za Luku, no usprkos ozljedi ramena koja ga je dugo zadržala izvan leda, Luka se nikada nije predao. Sa sjajnom upornošću i predanim radom u rehabilitaciji, vratio se jači i sudjelovao u 17 utakmica. Unatoč nekim preprekama, Luka je pokazao iznimnu hrabrost i volju za igrom, te je zabilježio 4 asistencije.

Luka Đerek predstavlja pravi primjer požrtvovnosti i borbenosti koju svaki Vitez treba imati. Njegova izdržljivost i igračke vještine čine ga nezamjenjivim članom našeg kluba, a mi vjerujemo da će nova sezona otkriti njegove istinske kvalitete.

S ponosom vjerujemo da će Luka ove sezone zasjati na ledu i dokazati svoju vrijednost kao jedan od ključnih bekova KHL Siska. Uvjereni smo da će svojom predanošću, borbenosti i mladenački žarom osvojiti srca navijača.

Ostanite uz nas i pratite naš web i društvene mreže.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: