Sean Ramsay novi napadač Vitezova !

Ponosno predstavljamo novo pojačanje KHL Sisak !

Sean Ramsay dolazi nam iz Kanade, British Columbia.

Napadač s brojem #91 je igrač koji će zasigurno biti jedan od najboljih na svojoj poziciji i velika pomoć Vitezovima u novoj sezoni.
Ramsay je prošlu sezonu proveo u Americi igrajući North American Hockey League za Johnstown Tomahawks. U 46 odigranih utakmica ostvario je 13 golova i 24 asistencije.
U Kanadskom klubu Pacific Coast Hockey Academy suigrači su mu bili Dobrić i Čanić.
Sezona 2018/2019 bila je posebno uspješna za Seana, proglašen je najboljim strijelcem lige i bio je igrač s najviše bodova u Canadian Sport School Hockey League.
Impresivna karijera 21-godišnjeg Kanađanina. Očekujemo uzlaznu putanju i nadolazeće sezone u redovima sisačkih Vitezova.

Sean Ramsay: “Jedan od razloga zašto sam odlučio doći u Sisak je zbog mojih kolega hokejaša s kojima sam izgradio čvrsto prijateljstvo dok smo zajedno igrali za Victoria BC.
Vrlo sam uzbuđen zbog novih izazova i iskustava. Čuo sam da su u Sisku najbolji navijači te se i njima posebno veselim. Putovanje u Hrvatsku oduvijek mi je bio san i jedva čekam priključiti se momčadi.
Moja očekivanja za ovu sezonu su da naučim što je više moguće, na ledu, ali i izvan leda. Potrudit ću se na sve načine pomoći timu. Nadam se da ću izvući maksimum iz sebe i svojih suigrača, te da će navijači uživati na našim utakmicama ! “

Luka Jarčov: “Jako mi je drago da mogu predstaviti novog igrača KHL Sisak Sean Remsaya. Sa Seanom smo u kontaktu već nekoliko mjeseci i pratimo ga od prošle sezone.
Ono što vam mogu reći je da se radi o iznimnom igraču koji će zasigurno biti jedan od najboljih napadača IHL-a. Sean će se brzo uklopiti u našu momčad, pošto je već upoznat s nekim od naših igrača. Kao što sam već i najavio Sisak će sljedeće sezone igrati ofenzivniji i brži hokej u odnosu na prošlu sezonu, a Sean je tip igrača kojem takav stil odgovara.
Igra na poziciji centra, jako je dobar na faceoffu (op.a. bully – podbacivanje paka) , iznimno je brz, tehnički potkovan, snalažljiv na malom prostoru. Osim što je vrlo dobar u zabijanju golova, ima i izvrstan pregled igre. S njim u momčadi smo dobili još jednog kvalitetnog napadača uz kojeg će i naš powerplay dobiti jednu novu dimenziju. Vjerujem da smo u njemu dobili jednu dodatnu snagu za što bolji rezultat u IHL-u. “

Golmani:
#32  David ANDERSON

Bekovi:
#8    Domagoj KRALJ
#69  Luka BAŽDAR
#7     Austin WILK

Napadači:
#11   Filip VRAGOLOVIĆ
#44   Tomislav LULIĆ
#17   Hrvoje KRIKŠIĆ

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: