Pripremne utakmice Vitezova za sezonu 2023./24.

Pripremne utakmice Vitezova za novu sezonu

Pripreme za nadolazeću sezonu su u punom jeku, a naši hrabri Vitezovi su spremni pokazati svoju snagu na ledu.

Uzbudljive utakmice su pred nama, gdje će se naši igrači suočiti s dostojnim protivnicima i pripremiti se za izazove koji ih čekaju.
Nadamo se da ćete biti dio našeg puta do uspjeha. Imamo čast najaviti da su na rasporedu tri uzbudljive pripremne utakmice:

Nedjelja, 10.09.2023. Ledena dvorana Zibel – Prva utakmica pripremne faze će biti protiv renomirane ekipe SKHL Crvena Zvezda. Pridružite nam se u Ledenoj dvorani Zibel dok se naši Vitezovi bore za pobjedu.

Nedjelja, 17.09.2023. Ledena dvorana Zibel –  naši Vitezovi dočekuju aktualne prvake Hrvatske, ekipu KHL Zagreb. Očekujemo iznimno napetu i dinamičnu utakmicu koja će nas pripremiti za novu sezonu.

Nedjelja, 24.09.2023. Ledena dvorana Pionir – Posljednja pripremna utakmica će se odigrati u Beogradu, gdje će naši Vitezovi gostovati kod ekipe SKHL Crvena Zvezda.

Točno vrijeme odigravanja utakmica bit će naknadno objavljeno.
Ulaznice za pripremne utakmice su dostupne po cijeni od 3,00 € / 22,60 Kn.
Osigurajte svoje mjesto na tribinama i podržite naše hrabre Vitezove dok se bore na ledu. Također, imate priliku kupiti svoju sezonsku ulaznicu i ne propustiti ni jednu utakmicu tijekom cijele sezone.
Vrijeme je da pokažemo svoju podršku i strast prema hokeju na ledu. Okupite se u Ledenoj dvorani Zibel i budite dio uzbuđenja dok naši Vitezovi ulaze u novu sezonu KHL Sisak!

Vidimo se na Zibelu!

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

KHL SISAK vs KHL Zagreb

KHL SISAK vs KHL Zagreb

🏒🥅 Spremite se za uzbudljivu borbu na ledu! 🥅🏒 Nedjelja, 17.09. će biti dan koji ne...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: