PREPORUKE I MJERE VEZANE UZ COVID-19 UZ KORIŠTENJE LEDENE DVORANE “ZIBEL”

Dragi naši članovi.

Kako bi osigurali nesmetano održavanje treninga te kako bi smo maksimalno zaštitili naše članove, molim sve igrače i roditelje da se pridržavaju sljedećih uputa:

  1. Polaznici velike i male škole na treninge dolaze u opremi. Roditelji djecu na ulazu predaju trenerima koji dalje o njima vode brigu (dezinfekcija). Treneri im pomažu oblačiti klizaljke te ih po završetku treninga dovode do ulaza. APELIRAMO I MOLIMO roditelje da ne ulaze u Ledenu dvoranu Zibel. Preporuka je da djeca imaju sa sobom maske, te da ih koriste do izlaska na led.
  2. Kadeti, juniori i seniori pri ulasku u objekt moraju dezinficirati ruke i obuću, a do svlačionice moraju nositi maske. Preporuka je da se maske nose i u svlačionici. Sve svlačionice će se na kraju dana dezinficirati, tako da vas molimo da oprema u svlačionicama bude uredno posložena.
  3. Svaki igrač (bilo koje kategorije) mora imati svoju bočicu. Svako zajedničko korištenje biti će sankcionirano od strane trenera udaljavanjem s treninga (dijete će sjediti na klupi do dolaska roditelja). Kako ovo može uvelike otežati rad trenerima, molimo vas za maksimalnu suradnju.
  4. Ukoliko dijete ima povišenu temperaturu, molim vas da ga ne dovodite na trening. Isto vrijedi i za starije članove. Za sada klub neće vršiti mjerenja pri ulasku u objekt.
  5. Nakon završetka treninga molimo što kraće zadržavanje u objektu, a roditelje molimo da po djecu dolaze u točno vrijeme kada završava trening. Molim također I razumijevanje za trenere obzirom da oni preuzimaju brigu oko klizaljki vašeg djeteta.
  6. Treneri će voditi evidencijske liste dolazaka na trening, po selekcijama.
    Svjesni smo da nije lako pridržavati se ovih uputa, ali isto tako zdravlje naših članova nam je najvažnije. Upute ćemo mijenjati i prilagođavati sukladno promjenama epidemioloških uvjeta ili uputa koje zaprimimo od osoba koje upravljaju objektom. Za sve dodatne informacije možete se obratiti trenerima.

Veselimo se ponovnom druženju na ledu i #ostanimoodgovorni !

Vaš KHL Sisak

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: