Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

 Stranica KHL SISAK automatski prikuplja podatke o uređaju kojim pristupate mrežnoj stranici. Ove podatke koristi u svrhu ponude svojih usluga, održavanja njihove kvalitete te dobivanja općih statističkih podataka vezanih uz korištenje web stranica.
Upisom osobnih podataka na za to predviđena polja na stranici potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da ih KHL SISAK koristi u svrhu u koju su podaci dani, a na što ćemo vas posebno upozoriti. Prilikom upisa osobnih podataka na za to predviđena polja na stranici, uputit ćemo vas na ovu Zaštitu privatnosti kako biste se upoznali sa svojim pravima u odnosu na zaštitu predmetnih osobnih podataka.

U skladu s navedenim, ovime vas obavještavamo da je KHL SISAK voditelj obrade osobnih podataka koje unosite u za to predviđena polja na stranici te se predmetni podaci koriste isključivo u svrhu za koju su dobrovoljno dani KHL SISAK. Za sva pitanja i ostvarivanje prava u obradi vaših podataka možete kontaktirati KHL SISAK na  Mail: khlsisak@gmail.com
Mob: 098/946-5805.

Opća uredba o zaštiti podataka predviđa sljedeća prava: pravo da budete informirani o obradi vaših osobnih podataka, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na brisanje i ograničenje obrade, pravo na prenosivost te pravo na prigovor. Prigovor vezan za vaše osobne podatke imate pravo uputiti KHL SISAK na
Mail: khlsisak@gmail.com
Mob: 098/946-5805.
Prigovor možete uputiti i nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

KHL SISAK može koristiti prikupljene podatke kako bi vam pružili učinkovitiju korisničku uslugu, olakšali korištenje stranice uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu web stranice vašim osobnim sklonostima i interesima.

KHL SISAK ne prodaje, iznajmljuje ili posuđuje osobne podatke korisnika stranice trećim stranama i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa. KHL SISAK može proslijediti vaše osobne podatke pouzdanim poslovnim partnerima za određene svrhe kao što su razne statističke analize, oglašavanja, omogućavanje korisničke potpore ili slične potrebe. U takvim slučajevima KHL SISAK će svom poslovnom partneru zabraniti korištenje vaših osobnih podataka u drugu svrhu osim ugovorene te će obvezati poslovnog partnera na čuvanje povjerljivosti osobnih podataka.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

 

Kako onemogućiti kolačiće

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite. • Chrome • Firefox • Internet Explorer 9 • Internet Explorer 7 i 8 •Opera (stranica na engleskom jeziku) • Safari (stranica na engleskom) Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama.

 

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

 

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

 

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

 

Što su kolačići treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Da li na web stranici ima kolačića treće strane?

Ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

 

Trenutno omogućujemo:

Mjerenje posjećenosti

KHL Sisak koristi servis za mjerenje posjećenosti, to je Google analytics
Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:
Google Analytics –  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.
Više se možete informirati na sljedećim linkovima:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/

Privola

Punoljetni članovi mogu osobno potpisati privolu, a za maloljetne potpis trebaju dati roditelj ili skrbnik.
GDPR Privola KHL Siska

Kontakt

Mail: khlsisak@gmail.com
Mob: 098/946-5805

Zapratite nas

Klub hokeja na ledu Sisak, A. Cesarca 2A (Ledena dvorana Zibel), 44000 Sisak, MB: 03697878, OIB: 77117797480, IBAN: HR482407 00011 00495132