Poziv na Volontiranje u KHL Sisak: Postanite Dio Naše Hokejaške Priče !

Poziv na Volontiranje u KHL Sisak: Postanite Dio Naše Hokejaške Priče!

Poštovani,
KHL Sisak traži volontere starije od 18 godina za nadolazeću sezonu 2023./2024. Pozivamo sve zainteresirane pojedince koji dijele strast prema našem sportu da nam se pridruže i pruže svoj doprinos.
Kao volonter, imate priliku sudjelovati u raznim aspektima našeg kluba, uključujući organizaciju natjecanja, vođenje evidencije, podršku timu i sudjelovanje u promotivnim aktivnostima. Vaša podrška bit će od velike važnosti za uspješno funkcioniranje kluba i ostvarivanje naših ciljeva.
Prednosti volontiranja u našem sportskom klubu uključuju:
1. Stjecanje iskustva: Imate priliku steći vrijedno iskustvo u sportskom okruženju, poboljšati svoje vještine organizacije i timskog rada te razviti nove kompetencije.
2. Mreža kontakata: Volontiranjem imate priliku upoznati nove ljude i proširiti svoju mrežu kontakata s drugim entuzijastima i profesionalcima u sportskoj industriji.
3. Doprinose zajednici: Kao volonter, pružate podršku lokalnoj zajednici i promičete zdrav način života kroz sportske aktivnosti.
4. Osobno zadovoljstvo: Volontiranje u sportskom klubu pruža vam priliku da budete dio nečeg većeg od sebe i doprinesete razvoju sporta na lokalnoj razini.
Ako ste zainteresirani za volontiranje u našem klubu, molimo vas da nam se javite putem e-pošte na khl-sisak@khl-sisak.hr . Slobodno nam napišite nešto o sebi, vašem interesu za hokejom i prethodnom iskustvu, ako ga imate. Također, navedite svoju dostupnost i koliko vremena možete posvetiti volontiranju.
Hvala vam unaprijed na vašem interesu i podršci. Veselimo se što ćemo raditi zajedno i ostvariti uspješnu sezonu.

S poštovanjem,
Predsjednik kluba Mario Kolić
KHL Sisak

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: