PLIŠANCEM do dječjeg osmjeha !

                                   PLIŠANCEM DO DJEČJEG OSMJEHA !

DRAGI SUGRAĐANI , NAVIJAČI I SIMPATIZERI KHL-SISAK

U SRIJEDU 28.12.2022. OD 20:00 SATI , KHL SISAK IGRA ZADNJU OVOGODIŠNJU IHL UTAKMICU PROTIV TCS TE VAS POZIVAMO DA DOĐETE U ŠTO VEĆEM BROJU I PODRŽITE AKCIJU SKUPLJANJA PLIŠANIH IGRAČAKA ZA DJECU A KOJE ĆE SE DALJE PREMA POTREBI RASPODIJELITI UNUTAR ZDRAVSTVENOG SUSTAVA OB SISAK.

PROVEDITE VEČER U DOBROM SPORTSKOM OKRUŽENJU , UŽIVAJTE U NAJBOLJEM OD HRVATSKOG HOKEJA I DONESITE PLIŠANCE KOJI NEGDJE U VAŠEM DOMU SKUPLJAJU PRAŠINU !

DARUJTE IH DJECI !

NEKAD JE POTREBNO TAKO MALO ZA VELIKO DJEČJE VESELJE I OSMIJEH NA LICU A UJEDNO OVO JE ODLIČAN NAČIN ZA KOJI VJERUJEMO DA ĆE SMANJITI STRES DJECI PRILIKOM BORAVKA U BOLNICI.

SUKLADNO TRADICIJI SKUPLJANJA PLIŠANIH IGRAČAKA NA UTAKMICAMA HOKEJA NA LEDU , DOZVOLJENO JE PLIŠANU IGRAČKU UBACITI NA TEREN (LED) ISKLJUČIVO NAKON ŠTO DOMAĆI KLUB ZABIJE PRVI POGODAK NA UTAKMICI , A NE NAKON SVAKOG ZABIJENOG GOLA.

U SLUČAJU DA DOMAĆI KLUB NE ZABIJE POGODAK PLIŠANE IGRAČKE UBACIVAT ĆE SE NA TEREN (LED) NAKON ISTEKA REGULARNOG DIJELA UTAKMICE (KRAJ UTAKMICE) I POZDRAVA IGRAČA PREMA NAVIJAČIMA.

MOLIMO VAS DA PLIŠANE IGRAČKE BUDU HIGIJENSKI PRIHVATLJIVE IAKO ĆE SE OPRATI PRIJE PREDAJE ODJELU PEDIJATRIJE .

IZVEDI I TI PLIŠANCA NA UTAKMICU !

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU
KHL SISAK

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: