Novo pojačanje stručnog stožera Vitezova

Novo pojačanje stručnog stožera Vitezova – Gabe Yeung

Dok se pripremamo za novu, uzbudljivu sezonu, ponosno predstavljamo stručni stožer koji će voditi našu hokejašku momčad, KHL Sisak. S fokusom na razvoj hokeja, usavršavanje igrača i pobjede kao konačni rezultat naš stožer donosi bogato iskustvo, stručno znanje i strast prema hokeju.

Ove sezone pridružio nam se Gabe Yeung. Ovaj četrdesetogodišnji Amerikanac spreman je podijeliti svoje neprocjenjivo iskustvo s američkih i europskih klizališta. Rođen u srcu Amerike, svoj hokejaški put započeo je u nižim američkim ligama. Nakon toga odlazi put Europe gdje gradi uspješnu hokejašku karijeru. Gabe je prošlu sezonu proveo u Švedskoj. Istovremeno je bio pomoćni trener u klubu Fotskals HC i “scout” za američku momčad Delawere Thunder. Dodatno će osnažiti naše Vitezove svojim inovativnim pristupom igri, stručnošću, iskustvom i znanjem.

Već poznat sisačkoj publici, Luka Jarčov, nastavlja voditi naše seniore prema uspjehu. Njegova duboka povezanost s klubom i bogato iskustvo igrača i trenera čine ga neprocjenjivim članom stručnog stožera. Luka će i dalje biti jedan od glavnih igrača na ledu, ali i neizostavan član KHL Siska i stručnog stožera.

Uz njih dvojicu, klub se nada da će Dejan Dejanović i Ivan Stančić, osim rada s našim mlađim kategorijama, gdje će sigurno pokazati svoje hokejaško znanje, biti na raspolaganju našim seniorima i pomoći svojim velikim hokejaškim iskustvom. Iako će njihove privatne i poslovne obveze djelovati kao ograničenje, njihova predanost i doprinos neće biti ništa manji. Njihovo hokejaško znanje i iskustvo pridonijet će tehničkoj izvanrednosti naših igrača.

Naravno, na svakom uspješnom putovanju potreban je pouzdan oružar, a u našem slučaju, to je Antonio Zamboni. Svojom strašću i predanosti prema hokeju, Antonio će osigurati da naši igrači budu spremni za svaku borbu na ledu.

Luka Jarčov: “U novoj sezoni, uz velik broj igračkih pojačanja, odlučili smo se i za prinovu u našem trenerskom kadru. Gabriel će u nadolazećoj sezoni sa mnom, preuzeti vođenje naše seniorske momčadi. Gabe je mladi trener željan dokazivanja i čvrsto vjerujem da je savršen izbor za ovu ulogu u našem klubu. Njegova strast prema hokeju i želja za postizanjem rezultata u skladu su s našim ciljevima.
On preferira da njegove momčadi igraju napadački hokej s naglaskom na posjedovanje paka – stil igre koji oduševljava i publiku. Naša vizija hokeja iznimno je slična, stoga očekujem da ćemo odlično surađivati. Prethodne sezone suočavali smo se s brojnim oscilacijama u našoj igri te se nadam da će Gabeova prisutnost smanjiti takve stvari u igri. Ove godine planiramo implementirati jedan od naprednijih video sustava za trenažne procese – sustav na kojem je Gabriel već radio. Vjerujem da će nam to značajno pomoći.

Isto tako se nadam da će Dejo i Stane (op.a. Dejan Dejanović i Ivan Stančić) i dalje biti tu za našu seniorsku momčad te nastaviti prenositi svoje hokejaško znanje. Njihove hokejaške karijere dokaz su da bi svojim hokejaškim iskustvom znatno pomogli našoj momčadi. Također mislim da će im rad s Gabeom uvelike pomoći u skupljanju trenerskog iskustva.
S takvim planom i stručnim kadrom, optimistično iščekujem izazove i uspjehe koje će nova sezona donijeti.”

U KHL Sisku, stručni stožer Vitezova nije samo tim trenera i stručnjaka – to je obitelj posvećena rastu, razvoju i postizanju izvrsnosti. Uz podršku naših stručnjaka, vjerujemo da će naši igrači doseći nove visine, donoseći uzbuđenje, radost i ponos svim ljubiteljima hokeja na ledu. Budite uz nas, stvarajmo zajedno hokejašku budućnost Siska!

©  photo Zoran Luketić

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: