Novi napadač Vitezova #15 Tyler Dill

Novi napadač Vitezova #15 Tyler Dill

Imamo izuzetno uzbuđujuću vijest koju želimo podijeliti s vama – naš klub doveo je novog, talentiranog napadača koji će sigurno unijeti novo svježe uzbuđenje na led “Zibela”. Danas Vam predstavljamo Tylera Dilla.

#15 Tyler Dill, rođen u Americi, predstavlja pravog profesionalnog igrača koji je tijekom svoje karijere oduševljavao ljubitelje hokeja. Sa svojih 26 godina, Tyler je već stekao značajno iskustvo i igračko umijeće koje će biti neprocjenjivo za našu momčad.

Tyler je u juniorskim danima igrao u NCAA III ligi. Nakon toga, Tyler je krenuo u profesionalne vode, stvarajući svoj put kroz 4 različita kluba u SPHL-u. To dokazuje njegovu sposobnost prilagodbe i strast prema hokeju, jer je svaki novi klub predstavljao novi izazov koji je uspješno svladao.

Sa svojih 183 centimetara visine i 80 kilograma težine, Tyler ima impresivnu fizičku prisutnost na terenu. Njegove vještine, brzina i odlično razumijevanje igre čine ga izuzetno opasnim napadačem. Također, njegova posvećenost igri i timu čini ga izvrsnim suigračem.

Prošle sezone Tyler je u 25 odigranih utakmica postigao 3 gola i zabilježio 4 asistencije. Ove sezone, s ponosom možemo najaviti da će Tyler Dill biti jedan od ključnih igrača naše momčadi te će dodatno osnažiti našu momčadi i pomoći u postizanju novih uspjeha za naš klub.

Luka Jarčov: “ U prošloj sezoni nismo imali desnog napadača u prve dvije postave, pa tako i na powerplayu. Iz tog razloga smo isključivo tražili kvalitetnog desnog igrača koji će biti u naših top 6 napadača. Tyler je točno takav igrač kakvog smo tražili, radi se o brzom igraču koji ima vrlo dobar udarac, iznimno vrijedan i marljiv igrač koji voli igrati na tijelo. Mislim da će se odlično uklopiti u našu momčad i sustav kojim se želimo prezentirati. Također na našem powerplayu, koji je uvijek bio dobar ali s njim ćemo dobiti dodatnu kreativnosti i opcije koje će sigurno naš PP dodatno poboljšati. Od njega puno očekujemo i nadam se da će svojim znanjem,iskustvom i zalaganjem to i opravdati. “

Tyler Dill: “ U mojoj obitelji ja sam prvi krenuo igrati hokej, to je potaknulo mojeg tatu i brata da isto se krenu baviti tim sportom. Razlika između hokeja u Sjevernoj Americi i Europi je u tome što u Europi je veći led pa igrači imaju više vremena i vještine igrača dolaze više do izražaja. Nadam se postizanju što više golova i da će to donijeti pobjedi te obećajem da ćemo učiniti sve što je potrebno kako bismo osvojili prvenstvo i na kraju godine donijeli titulu u Sisak.“

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: