Novi napadač dolazi nam iz KHL Mladost

Novi napadač, koji će ove sezone zaigrati u dresu broj #13 Jan Ikanović Šilhan dolazi nam iz KHL Mladost.
Jan Ikanović Šilhan rođen je 27.03. 2002. u Zagrebu. Tek mu predstoji druga sezona u seniorima.
Prošle je sezone za juniore KHL Mladost u 6 utakmica skupio 3 gola i 3 asistencije.
Za seniore je odigrao 7 utakmica IHL-a i 3 PH. Mlad i perspektivan igrač za kojeg vjerujemo da će se odlično uklopiti u ovogodišnji roster Vitezova.

Jan Ikanović Šilhan: “ Prije svega htio bih se zahvaliti svima koji su mi omogućili i ukazali povjerenje da zaigram za Vitezove. Odlučio sam se za prelazak u Sisak jer sam vidio prošle godine atmosferu na tribinama i na ledu između igrača, a pogotovo u finalu protiv KHL Zagreb i želja mi je zaigrati pred takvom publikom. Isto tako imam dobrih prijatelja i suigrača od prije, Dobrića i Đereka, s kojima sam igrao i s kojima želim igrati i ove sezone.
Stigao sam odraditi par treninga pred kraj sezone sa seniorima u Sisku i iako su bili treninzi pred kraj sezone impresioniralo me što su bili na 100%, kao da je sredina sezone. Sisačka publika može očekivati da ću dati 101% od sebe na ledu i izvan i nadam se da ću moći opravdati povjerenje svih koji su mi dali ovu priliku.
Za sljedeću sezonu očekujem da dođemo sto dalje u Continental kupu jer smatram da je to realan cilj, finale u IHL-u također bi bio veliki uspjeh i naravno da obranimo titulu prvaka Hrvatske.

Luka Jarčov: “ Jan nam se pridružuje nakon završenog juniorskog staža u Mladosti. Skupio je i ponešto seniorskog iskustva. Od sredine prošle sezone smo ga pratili, jer je postajala obostrana želja da nam se pridruži. Jan je mladi igrač koji je neumoran, ima brzinu kojom će napadati i umarati protivničke igrače. Od njega očekujem da konstantno napada i bude “dosadan” protivničkim bekovima, da ih tjera na pogreške, te da svojom brzinom unese nemir u protivničke redove.
Jan će svakako pooštriti konkurenciju među napadačima i donijet će nam potrebnu širinu klupe. Podrška tima neće izostati, a na njemu je da se izbori za mjesto u momčadi.“

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK
#10 Luka KOMLJENOVIĆ
#24 Ivan PUZIĆ
#16 Luka ĐEREK
#92 Lorian BEZUK

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK
#88 Tomislav LIČINA
#68 Renato PLATUŽIĆ
#86 Branimir ROŽANKOVIĆ
#23 Luka JARČOV
#38 Dominic Rene ČANIĆ

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: