Najbolji strijelac #5 Patrik Dobrić

Najbolji strijelac #5 Patrik Dobrić

Predstavljamo Vam našeg talentiranog napadača, #5 Patrika Dobrića. Patrik je mladi igrač koji ima tek 22 godine i već je ostvario izvanredne rezultate nahokejaškom terenu. U sezoni 2022./2023., Patrik je bio najbolji strijelac PrvenstvaHrvatske.

S Patrikom u sastavu, naš klub je postigao izvanredne uspjehe. Sa svojih 183 centimetara visine i težinom od 80 kilograma, Patrik je pravi igrač snažnogfizičkog stasa. Njegova brzina, agilnost i izvanredne vještine omogućavaju mu da dominira na ledu i bude prijetnja protivničkoj obrani.

U prošloj sezoni, Patrik je odigrao 49 utakmica, postigao 31 gol i dodao još 39 asistencija. Njegov ukupan učinak od 70 bodova u jednoj sezoni čini ga ne samoiznimno produktivnim strijelcem, već i vrlo važnim igračem sisačke momčadi. Njegova sposobnost za postizanjem pogodaka i stvaranjem prilika za suigrače činiga dragocjenim članom naše momčadi.

Patrik je kroz ove dvije sezone pokazao svoju nevjerojatnu kvalitetu i posvećenosthokeju. Njegova predanost i radna etika čine ga uzorom za sve naše mlade igrače. Patrik će zasigurno nastaviti donosi radost svim ljubiteljima hokeja. Uvjereni smoda će Patrik i dalje biti ključni igrač našeg kluba i ponosno predstavljati KHL Sisak.

Pratite nas kako biste saznali najnovije vijesti i upoznali naše Vitezove. Zajednogradimo budućnost hokeja u Sisku!

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: