Najbolji bek PH #24 Ivan Puzić ostaje u Sisku

Najbolji bek PH #24 Ivan Puzić ostaje u Sisku

Danas Vam s ponosom predstavljamo najboljeg beka prvenstva Hrvatske – #24 Ivana Puzića. Ivan, koji ima 27 godina, ističe se kao najiskusniji bek u našojmomčadi s najviše utakmica u inozemnim ligama.

U prošloj sezoni, Ivan je dokazao svoju vrijednost svojim impresivnim nastupima. U čak 44 utakmice postigao je 17 golova i ostvario 30 asistencija. Njegova iznimnastatistika samo potvrđuje njegovu izuzetnu kvalitetu i predanost hokeju.

No Ivan je mnogo više od statistike. On je važna karika naše ekipe i istinski vođanaše momčadi. Njegovo bogato znanje i iskustvo pružaju neprocjenjivu podrškucijelom timu. Ivan je uvijek spreman pomoći i savjetovati svoje suigrače, podižućinjihovu igru na višu razinu.

Ivan je također posvećen razvoju mladih talenata. Kao trener naše kadetske ekipe, prenosi svoje neprocjenjivo znanje na naše mladeVitezove“. Svojim mentorstvomi inspiracijom, Ivan oblikuje mlade igrače i pomaže im u ostvarivanju njihovogpunog potencijala.

Vjerujemo da je Ivan Puzić ključni igrač naše ekipe i osoba koja unosi stabilnost isnagu u naše redove. Njegova prisutnost na terenu osigurava da ćemo postićiizvanredne rezultate.

Pridružite nam se na putovanju naših hokejaša i budite svjedoci magije koju stvaranaš tim. Ostanite s nama kako biste dobili najnovije vijesti, izvještaje s utakmica iupoznali ostatak naših Vitezova.

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: