Mladi as #4 Ante Bebek ostaje na ledu “Zibela”

Mladi as #4 Ante Bebek ostaje na ledu “Zibela”

Ante je sjajni napadača koji je postao jedna od najbitnijih karika naše ekipe u prošloj sezoni. Iako ima samo 20 godina, već pokazuje nevjerojatan potencijal i talenat.
Prošla sezona je bila zaista posebna za Antu. Iako je započeo svoju avanturu u Švedskoj, brzo se vratio u domovinu i pridružio se našim “Vitezovima” netom prije doigravanja. Ispostavilo se da je to bio odlično pojačanje napadačkih redova naše ekipe.

U svega 17 utakmica, Ante je zabljesnuo na ledu. Sa svojih 10 postignutih golova i 7 asistencija, pokazao je svoju iznimnu vještinu i igrački instinkt. Njegovi potezi su bili nevjerojatni, a svaki gol i asistencije bile su poput umjetničkog djela.
No, nije samo statistika ono što Antu čini posebnim. Njegova strast, radna etika i predanost igri očitavaju se na svakom koraku. Njegova tehnika i hokejaški instinkt brzo su se uklopili u sastav naše momčadi, pružajući nam dodatnu snagu i motivaciju.

Ante Bebek je definitivno veliko pojačanje za našu sisačku momčad. Njegova prisutnost na ledu inspirira suigrače, a njegova sposobnost donošenja bitnih odluka u ključnim trenutcima čini ga igračem na kojeg se možemo osloniti u svakom ključnom momentu.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: