Mladi #92 Lorian Bezuk napušta Vitezove

Mladi #92 Lorian Bezuk napušta Vitezove

Svaka sportska priča ima svoje uspone i padove, svoje trenutke slave i izazove koji dolaze s njima. Nažalost, ova sezona će započeti bez Loria Bezuka u sastavu Vitezova. Njegova odluka je da se povuče iz hokeja u KHL Sisku i krene prema novim izazovima u svom životu.

Loriev doprinos KHL Sisku tijekom proteklih sezona ne može biti nezamjetan. Njegova mladost, snaga i talent donijele su važnu energiju na terenu. Uz njega klub je uspio doći do povijesnog prvog naslova prvaka Hrvatske. Kao predvodnik mlade generacije sisačkih hokejaša, njegov trud i posvećenost ostavit će dubok pečat na buduće generacije koje će se ugledati na Loria.

Luka Jarčov: “Nakon puno nagovaranja i pregovora, nažalost, moram reći da Lorian Bezuk neće nositi dres naše momčadi u nadolazećoj sezoni. Ova vijest me duboko razočarala. Uprava kluba je uložila mnogo truda kako bi zadržala Loria, budući da smo ga smatrali ključnim igračem za budućnost kluba, jer se radi o dečku iz Siska koji ima veliku kvalitetu. Međutim, Lori je odlučio krenuti drugim putem i istražiti nove životne opcije.
Osim što smo izgubili izvanrednog igrača, gubimo i prisustvo domaćeg igrača, što mi nikako nije drago. Vjerujem da će nova pojačanja koja smo doveli imati kapacitet da umanje prazninu koja će odlaskom Lorija sigurno nastati.
Loriu osobno želim sve najbolje u daljnjoj karijeri i životu, te se iskreno nadam se da ćemo ga ponovno vidjeti kako nosi naš dres te osvaja srca publike na ledu.”

KHL Sisak želi mu svu sreću u daljnjoj karijeri i životu. Hvala ti, Lori, na svemu što si dao našem klubu. Odluka da napusti klub i okrene novu stranicu u svom životu nije nimalo laka. Znamo koliko je uložio u svoju hokejašku karijeru i zato želimo istaknuti koliko znači za našu momčad. Bez obzira gdje će ga život odvesti, Lori će uvijek biti dobrodošao u naš klub.
Pratite našu web stranicu kako biste bili u tijeku s najnovijim vijestima!

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: