Mlad i talentirani bek #96 Marko Baždar

Mlad i talentirani bek #96 Marko Baždar

Danas vam s ponosom predstavljamo našeg novog beka – #96 Marka Baždara!
Marko je mlađi brat svima poznatog Luke Baždara. Rođen i odrastao u našem predivnom Sisku, Marko je mladi talent kojeg je hokejaški put odveo u glavni grad Zagreb, gdje je stekao iskustvo kao član mlađih uzrasta KHL Medveščaka.

Marko Baždar je mladić od svega 17 godina, no njegove vještine na ledu i potencijal već su prepoznati od strane stručnog stožera. S visinom od 180 cm i impresivnih 80 kg, Marko svojim fizičkim atributima dominira na ledu te je spreman učiti i boriti se za svoje mjesto u momčadi i pokazati da je spreman igrati seniorski hokej.

Pred njim je prva seniorska sezona i sigurni smo da će uz bekove koji predvode našu obranu, Marko puno naučiti i napredovati. Nema sumnje da je Marko Baždar talent i da će svojim zalaganjem pridonijeti uspjesima KHL Siska u budućnosti.
Uvjereni smo da će Marko kroz godine koje su pred njim postati bitan igrač naše momčadi te da će svojim znanjem i talentom podići kvalitetu igre na novu razinu.

Luka Jarčov: “ Nakon nekoliko godina provedenih u Medveščaku, vraćamo još jednog Siščana u momčad. Marko je još mlad, i morat će se izboriti za svoje mjesto u momčadi.
Marko će dati potrebnu širinu našoj klupi, i vjerujem da će ove godine jako napredovati i naučiti puno od ostalih bekova. Ovo će mu biti prva seniorska sezona, ali vjerujem da će se brzo snaći i da će izboriti svoje mjesto u momčadi.
Marko je za svoje godine fizički jak, ima vrlo dobar pregled igre, ali ono najvažnije ima želju za napretkom i lavovsko srce na terenu. “

Marko Baždar: “ Osjećaj vratiti se u Sisak je super i očekuje napornu i zahtjevnu sezonu koja je pred nama. Veselim se igrati pred domaćom publikom i punim Zibelom. Navijači od mene mogu očekivati napredak,borbenost i želju za pobjedama.”

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

KHL SISAK vs KHL Zagreb

KHL SISAK vs KHL Zagreb

🏒🥅 Spremite se za uzbudljivu borbu na ledu! 🥅🏒 Nedjelja, 17.09. će biti dan koji ne...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: