LUKA JARČOV

Kuhinja nije kuhinja bez Masterchefa. Danas vam predstavljamo tresnju ” on the ” – našeg head coach-a, seniora, po struci ipak nije kuhar nego sportski manager, a mi smo itekako sretni što je ove sezone full time coach KHL Siska.

LUKA JARČOV

Ovaj put nije u dečko sa Zibela, ali smo ponosni što mu je tata Siščanin.

Iako mlad, Luka iza sebe ima impresivnu hokejašku karijeru. Kada mu je bilo 3 godine njegov tata, trener KHL Zagreba navukao mu je opremu i inficirao ga je hokejom.

Trenirao je u KHL Zagrebu, s 13 godina već je stekao prva inozemna iskustva, 6 mjeseci treniranja u Kanadi. Nakon toga bezbroj raznih kampova i priprema, prošao je puno klubova u Českoj ali se je uvjek vraćao (bez greške) u Hrvatsku. Sa 16 godina zaigrao je za repku U18, sa 17 za U20. Sa 18 bio je kapetan U18 reprezentacije.

Uz tatu zavolio je i trenersku stranu hokeja tako da je već sa 16 svaki slobodni trenutak provodio s tatom na treninzima kao pomoćni trener.

Pitali smo ga kako mu se sviđa u našem malom gradu i što očekuje od ove nama napete sezone, pun entuzijazma nam odgovara:

“Nadam se da ću pomoći djeci i seniorima, te im prenjeti neka svoja iskustva. Cilj mi je stvoriti nove generacije hokejaša. U Sisku mi se za sada sviđa sve. Od ove sezone očekujem puno zabave i pobjeda a nadam se da će se time uključiti još više djece, što je primarni cilj svakog sportskog kluba.”

Napadač, desno krilo u našem timu, a kako igra ipak nećemo komentirati Masterchefa , dođite i pogledajte!!!!

Luka, hvala Ti što si se pridružio našem klubu otvorenog srca. Sigurni smo da ćemo zajedno, dobrom igrom, kroz zabavu i pobjede razbuditi hokej u Sisku i u našoj Ledenoj ljepotici.

 

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: