Krikšić u napadu za Vitezove i u sezoni 2022./23.

Krikšić u napadu za Vitezove i u sezoni 22/23

U redovima Vitezova ostaje i Hrvoje Krikšić. Rođen u Zagrebu, ovaj dvadestčetverogodišnjak većinu karijere proveo je u KHL Zagrebu. Iskustvo je stekao i u Americi gdje je igrao za University of Denver.
Prošle sezone u IHL-u odigrao je 24 utakmice u kojima je upisao 12 golova i 6 asistencija.
U PH 2021/22. Krikšić je ukupno u regularnom i playoff dijelu odigrao 12 utakmica postigao 7 golova i 2 asistencije za Vitezove.
Bio je i reprezentativac Hrvatske, nastupao je za reprezentaciju U18 i U20.
Za Hrvoja leda nikada dosta, već je opće poznato da ga “rolbari” moraju tjerati s leda nakon svakog treninga.

S brojem #17 Krikšić za Vitezove i u sezoni 2022./23. !

Hrvoje Krikšić: “ Prošla sezona je bila ispunjena u svim segmentima. Očekivao sam i dobio tim koji je htio trenirati i igrati hokej na jednom visokom nivou. Međusobno poštivanje i treniranje prema boljoj i bržoj igri je bilo konstantno prisutno, te su svi dečki dali sve što su mogli u ovoj sezoni. Zadovoljan sam sa suigračima, igrom, trenerima, organizacijom i postignutim rezultatima a posebno našim navijačima. Uvijek može bolje, ali s obzirom na vrijeme i situaciju mislim da smo svi napravili jednu odličnu sezonu za hokej u Hrvatskoj, za grad Sisak, KHL Sisak i za nas.
Imam visoka očekivanja za iduću sezonu, obzirom da ulazimo spremniji i iskusniji, i očekujem još bolje rezultate. U novoj sezoni spreman sam podići prvenstveno svoju igru i svoje zalaganje na treninzima i utakmica na novu i još višu razinu. Isto tako očekujem i od svojih suigrača visoko zalaganja na ledu i izvan njega.“

Luka Jarčov: “ Hrvoje je protekle sezone pokazao da je bitna karika u momčadi i da svojom fizičkom snagom i brzinom može biti dominantan u svim aspektima hokejaške igre. Dao nam je potrebnu širinu tima i uskakao gdje je god bilo potrebno. Hrvoje je veliki radnik i vjerujem da će ostati bitna karika momčadi i u novoj sezoni.“

Golmani:
#32 David ANDERSON (GK)

Bekovi:
#8 Domagoj KRALJ

Napadači:
#11 Filip Vragolović
#44 Tomislav Lulić

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: