Jedan od najviših napadača KHL Sisak – #44 Tomislav Lulić

Jedan od najviših napadača KHL Siska – #44 Tomislav Lulić

Tomislav Lulić rođen je 25.12. 1995. Sa 190 cm visine i s brojem #44 i ove sezone je s nama. Kao i većina klinaca sa Zibela, Toca je hokej zavolio i trenirao od najranije dobi. Poslije pauze od nekoliko godina vratio se na led.
Prošle sezone odigrao je 9 utakmica u regularnom i jednu u playoffu IHL-a, a u PH 4 regularne i 5 playoffa.

Tomislav Lulić: “Kad sam čuo da nam dolaze pojačanja iz Zagreba bio sam sretan jer sam znao da će se igra okrenuti u našu korist. Na samom početku sezone imali smo niz pobjeda za redom i tad sam shvatio da imamo ekipu koja može osvojiti PH, te da možemo proći u drugi krug IHL lige. Na dan kada sam upoznao naše nove suigrače mislio sam da će atmosfera u svlačionici biti napeta, ali ispostavilo se da smo svi kliknuli i atmosfera je većinu sezone bila vrhunska. Mislim da je taj timski duh bio presudan u osvajanju PH i prolasku u drugi krug IHL-a.
Za sljedeću sezonu se nadam da ćemo doći do finala IHL-a i da će pehar Prvaka Hrvatske ostati u Sisku. “

Luka Jarčov: “Kako je Tomislav imao pauzu od hokeja nekoliko godina, vidi se da je u deficitu s utakmicama. Ali svoju zadaću na ledu ispuni i uvijek odradi ono što se od njega očekuje. Pokazuje da mu je momčad na prvom mjestu i uvijek je tu za ekipu. Kroz sljedećih par sezona kvalitetnih utakmica i treninga Lulić će sigurno poboljšati svoju igru i vjerujem da ima još puno toga za pokazati.“

#32 David ANDERSON (GK)
#8   Domagoj KRALJ
#11  Filip Vragolović

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: