Isprika navijačima KHL Siska

Isprika navijačima KHL Siska

“Dragi navijači KHL Siska,
Prvo želim izraziti svoju zahvalnost na podršci koju ste nam pružali tijekom cijele sezone. Iz tog razloga želim Vam se ispričati zbog vrlo loše igre koju smo prikazali protiv Mladosti u prvoj utakmici polufinala Prvenstva Hrvatske.
Naša loša igra nije proizišla iz taktičkih pogrešaka, lošeg izbora igrača ili grešaka na ledu. Loša igra bila je rezultat našeg stava prema utakmici, koji je bio nedopustiv. Ja prvi preuzimam krivicu na sebe, jer nisam ostavio srce na terenu. Nismo se borili za naš grb i naše boje, što nije fer ni prema Vama, navijačima, ni prema svim članovima kluba.
Ovom prilikom Vam obećavamo da ćemo sljedeću utakmicu odigrati kao pravi vitezovi i da ćemo se vratiti u Sisak, “bilo na štitu ili sa štitom”. “
S poštovanjem,
Luka Jarčov
Sportski direktor KHL Siska

Poštovani navijači KHL Siska,
Želim se ovim putem iskreno i duboko ispričati zbog nedostatka poštovanja prema Vama nakon naše posljednje utakmice. Razumijem koliko je važno izići pred Vas i zahvaliti Vam se na podršci, pogotovo u tako važnom trenutku. Naš klub je poznat po svojim strastvenim navijačima, a Vaša podrška nam daje neizmjernu snagu.
Nema opravdanja za naše ponašanje. Kao ekipa, prolazimo kroz teško razdoblje posljednjih tjedana. Bilo je izuzetno teško prikupiti emocije nakon ispadanja u polufinalu playoffa IHL-a, a onda još jednom izgubiti na domaćem ledu nakon samo dva dana. No, to ne opravdava našu nezahvalnost prema Vama, našim vjernim navijačima.
Želim se ispričati u svoje osobno ime, ali i u ime cijele ekipe. Nadam se da ćete nam i dalje pružati podršku i vjerovati u nas. Vaša podrška je naša snaga i vjerujem da ćemo zajedno postići nove uspjehe za naš klub.”
S poštovanjem,
Ivan Puzić
Kapetan, KHL Sisak

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: