Hrvatski reprezentativac Ante BEBEK novi igrač u redovima Vitezova

Hrvatski reprezentativac Ante Bebek novi igrač u redovima Vitezova

Vitezovi su u zimskom prijelaznom roku doveli novog igrača za doigravanja. Ante Bebek hrvatski je reprezentativac, te je donedavno nastupao u švedskom klubu Borås HC.
Ante je rođen 26.01.2003. u Zagrebu te je svoje prve hokejaške korake napravio u KHL Medveščaku. Sa 16 godina uputio se u Sloveniju gdje je dvije godine nastupio za HK Slaviju junior nakon čega odlazi u Švedsku gdje je proveo nepune dvije sezone. Bebek je prošle godine imao i premijeru u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske gdje je u 4 utakmice postigao 1 pogodak. Uz to je bio i standardan član mlade reprezentacije Hrvatske gdje je u 14 odigranih utakmica, skupio 11 bodova (6 golova + 5 asistencija)

Ante Bebek – “Luka i ja smo već neko vrijeme u kontaktu i klub je bio zainteresiran da im pomognem u playoff da napraviti što bolji rezultat u IHL i PH. Većinu suigrača u Sisku poznajem jer smo igrali jedni protiv drugih,te iz reprezentacije kako juniorske tako seniorske. Nadam se da ću svojom igrom pomoći ostvariti što bolji rezultat kako u IHL-u tako i u PH.”

Luka Jarčov – “ Jako sam sretan da smo uspjeli dovesti Antu! Ante nam dolazi iz švedskog Borasa i bio je jedan od najistaknutijih članova zlatne generacije(Hrvatske U20 reprezentacije) koja je u 3 mjeseca osvojila 2 zlata na svjetskim prvenstvima. Uz to je bio i član seniorske reprezentacije u prošloj sezoni. Sa svojih nedavno navršenih 20 godina donosi puno iskustva u naš napad. Radi se o napadaču koji će konkurirati za prve dvije postave i očekujemo puno od njega u playoffu. Smatram da dolazi u pravom trenutku za nas i da će biti pravo osvježenje i jedna nova opasnost u našem napadu. Ante je vrlo dobro klizački potkovan, izuzetno brz s vrlo dobrim šutom. Vjerujem da će se brzo uklopiti u momčad i da će u subotu debitirati protiv Crvene Zvezde. “

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: