Golman #25 Marko Batnožić i dalje s Vitezovima 

Golman #25 Marko Batnožić i dalje s Vitezovima

S ponosom vam predstavljamo golmana #25, Marka Batnožića, srce i dušu naše momčadi.  Rođen prije 38 godina, Marko je proveo cijelu svoju karijeru u našem klubu, rastući s nama i uvijek dajući sve od sebe na ledu.

Prošla sezona donijela je novi izazov za Marka. Iako je bio treći golman, ozljeda našeg mladog golmana Franaka Oreškovića pružila je priliku Marku da zablista i pokaže svoju vrijednosti. Svatko tko je pratio naše utakmice mogao je primijetiti koliko je Marko pozitivno utjecao na našu momčad.

No Marko je za našu momčad više od golmana. Ono što Marka čini posebnim jest njegova nesebičnost i predanost timu. Bez obzira na sve, on je uvijek tu za ekipu, pruža podršku, motivira i bodri suigrače. Njegova pozitivna energija uvijek se osjeti u svlačionici.

Dok se pripremamo za nove izazove i turnire, znamo da možemo računati na Marka Batnožića, našeg iznimnog golmana i sportsku ikonu našeg kluba. Njegova predanost i ljubav prema hokeju neizmjerno su važni za naš tim i inspiracija za sve nas.

Pratite nas i upoznajte ostatak igrača naše momčadi.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

KHL SISAK vs KHL Zagreb

KHL SISAK vs KHL Zagreb

🏒🥅 Spremite se za uzbudljivu borbu na ledu! 🥅🏒 Nedjelja, 17.09. će biti dan koji ne...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: