Dvadesetosmogodišnji bek Vitezova #10 Luka Komljenović

Dvadesetosmogodišnji bek Vitezova #10 Luka Komljenović

Danas vam želimo predstaviti jednog od braniča sisačke momčadi – #10 Luku Komljenovića.

Luka Komljenović je rođeni Sisčanin, čija je ljubav prema hokeju započela još u ranoj mladosti. S ponosom možemo reći da je Luka cijelu svoju karijeru posvetio KHL Sisak. S 28 godina, Luka je već postao nezamjenjiv član naše momčadi, predstavljajući ne samo sjajan sportski talent, već i simbol zajedništva i hrabrosti.

Prošla sezona bila je za Luku posebno značajna. U svojih 40 odigranih utakmica za Vitezove, Luka je pokazao svoju strast prema hokeju i da je uvijek tu za svoju momčad. Njegova predanost hokeju i klubu donijela mu je ulogu kapetana sisačke momčadi.

Luka Komljenović je više od samog hokejaša. Izvan leda, Luka je poznat po svojoj skromnosti, profesionalnosti i posvećenosti. Njegov pristup treningu i radnoj etici služe kao primjer svim našim mladim hokejašima u klubu. Uvijek je spreman podržati svoje suigrače i iz njih izvući maksimum.

Kao Hokejaški klub Sisak, ponosimo se što imamo igrača kao što je Luka Komljenović. Njegova posvećenost, strast i ljubav prema hokeju neizmjerno su važne za njegov napredak iz treninga u trening.

Pratite našu momčad dok nastavljamo graditi ponosnu hokejašku tradiciju u Sisku.

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

KHL SISAK vs KHL Zagreb

KHL SISAK vs KHL Zagreb

🏒🥅 Spremite se za uzbudljivu borbu na ledu! 🥅🏒 Nedjelja, 17.09. će biti dan koji ne...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: