Domagoj Kralj nastavlja svoju 9.sezonu u Vitezovima

Domagoj Kralj nastavlja svoju 9.sezonu u Vitezovima

S brojem #8 i ove sezone s nama je Domagoj Kralj!

Domagoj ima 25 godina, visok je 186 cm, rođen i živi u Sisku. Kralj će nastaviti igrati svoju 9. seniorsku sezonu s Vitezovima i spreman je za nove izazove. Do sada je odigrao 58 utakmica u kategoriji seniora za KHL Sisak. Na poziciji beka prošle je sezone u 16 odigranih utakmica upisao dvije asistencije.
Uvijek prisutan na treninzima, Domagoj je istinski ljubitelj hokeja i pravi sportaš. Kao što i sam kaže sretan je što je KHL Sisak ponio naslov prvaka Hrvatske zbog svih koji su godinama uz Vitezove dok se treniralo u teškim uvjetima bez dvorane. Nesebično daje sebe u igru i tim, uvijek tu i za mlađe naraštaje .

Domagoj Kralj: “Prošla sezona ispunila je snove ne samo nas, igrača, nego i ljudi koji su bili uz hokej i podržavali klub kroz sve godine kada je bilo teško.
Skupili smo se vrlo brzo, bez nekih pravih priprema. Igrači koji su došli u KHL Sisak podigli su nas na veću razinu igre. Ove sezone treba nastaviti u smjeru gdje trenutno i idemo, a za to ćemo sigurno biti spremniji i motiviraniji ali i iskusniji za jednu sezonu.”

Luka Jarčov: “Domagoj je ove sezone pokazao neizmjeran trud i zalaganje na svim treninzima i utakmicama. Nažalost, prošle sezone nismo stigli odraditi predsezonske pripreme, što se i vidjelo u jednom dijelu sezone, da nam nedostaje kondicije u utakmicama.
Ipak, napredak u njegovoj igri je očigledan i mislim da će uz kvalitetne pripreme unaprijediti svoju igru na jedan viši nivo.“

#32 David Anderson (GK)

 

 

 

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: