Dobrodošao #1 Adam Wisco, novi čuvar mreže Vitezova!

Dobrodošao #1 Adam Wisco, novi čuvar mreže Vitezova!

S radošću vam predstavljamo najnovije pojačanje u redovima Vitezova, talentiranog i okretnog golmana, Adama Wiscoa.

Sa samo 25 godina, Adam donosi mladenačku energiju i bogato iskustvo u našu momčad. Adam je rođen u Cobourgu(Ontario) te s visinom od 185 centimetara uvjereni smo da će biti jedan od najbitnijih karika Vitezova u novoj sezoni. Zadnjih nekoliko sezona je igrao za college ekipu Middlebury College u NCAA III ligi gdje je odigrao 36 utakmica. Nakon završetka studiranja odigrao je 6 utakmica za Watertown Wolves u FPHL ligi gdje je imao uspješnost obrana od 90,1% .

Uz uspješnu hokejašku karijeru Adam je diplomirao računarstvo, te je tijekom svojih studentskih dana osnovao vlastitu tvrtku za proizvodnju kreveta.

Luka Jarčov: “Nakon dvije sezone, odlučili smo se na promjenu golmanu. Klub je Davidu neizmjerno zahvalan na njegovom doprinosu, ali nakon dvije sezone došlo je vrijeme, kako za Davida, tako i za nas da krenemo dalje u nove izazove.

Od kraja sezone smo u potrazi za novim golmanom i bilo je tu nekoliko opcija. Odlučili smo se za Adama Wisca jer vjerujemo da će donijeti iskustvo i sigurnost našoj ekipi. Adam ima 25 godina i zadnjih nekoliko sezona proveo je u američkoj college ligi NCAA III. Iznimna pokretljivost i brze reakcije osobine su ovog 185 centimetara visokog golmana.

Razlog više zašto smo odlučili dovesti Adama je i taj što već neko vrijeme ima svoju golmansku školu, te smo uvjereni da će svoje iskustvo i znanje prenijeti na naše mlađe golmane.

Adam Wisco: “Dolazak u Sisak moj je prvi angažman izvan Amerike. Fakultet za koji sam igrao imao je klizalište europski dimenzija tako da mi neće biti problem prilagoditi se europskom hokeju. Radujem se dolasku u Hrvatsku jer znam da je to predivna zemlja, i veselim se tome da ću biti dio jake i perspektivne momčadi.

Navijači od mene mogu očekivati da ću uvijek dati svoj maksimum. Igrati hokej me oduvijek činilo sretnim i uživam biti na ledu što će navijači vidjeti kroz moj osmijeh koji ne skidam dok sam na ledu. Atletski sam građen i natjecateljski nastrojen, što ljudi kažu da me čini uzbudljivim za gledanje. Iznimno se veselim novoj sezoni i mogu obećati da ću dati sve od sebe, da klubu pomognem ostvariti što bolje rezultate.”

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

KHL SISAK vs KHL Zagreb

KHL SISAK vs KHL Zagreb

🏒🥅 Spremite se za uzbudljivu borbu na ledu! 🥅🏒 Nedjelja, 17.09. će biti dan koji ne...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: