Dečko sa Zibela #88 Tomislav Ličina i dalje vjeran Vitezovima

Dečko sa Zibela #88 Tomislav Ličina i dalje vjeran Vitezovima

Broj #88 i dalje pripada Tomislavu Ličini. Ovaj 23 godišnji Siščanin stanuje tik do Ledene i cijeli život igra za KHL Sisak.
Ipak, zbog više treninga, često je bio na treninzima i posudbama u Zagrebu. Bez obzira na sve, Sisak mu je uvijek na prvom mjestu.

Igrao je i za mladu repku, U18 i U20. I za seniorsku reprezentaciju na kvalifikacijama za OI koje su se održale u Sisku 2019. godine.
U IHL-u prošle sezone odigrao je 24 utakmice i upisao 9 golova i 3 asistencije.
U 12 utakmica PH s doprinosom od 1 gola i 3 asistencije pomogao je Vitezovima na putu do prvaka.
Tomo je svoju kvalitetu odavno pokazao, a sada je jedan od glavnih napadača KHL Siska.

Tomislav Ličina : O prošloj sezoni mogu samo reći da je ispunila i premašila sva moja očekivanja. Kada sam čuo koji sve dečki trebaju doći u klub, mislio sam da to može biti ili apsolutni pogodak, ako kliknemo, ili totalni promašaj. Na svu sreću kliknuli smo i složili najbolju momčad u Hrvatskoj i zasluženo osvojili prvenstvo.
Ove sezone mislim da ćemo puno napredovati. Velika većina nas nije imala pravi odmor nego je odmah krenula s pripremama za novu sezonu, tako da očekujem da ćemo u sezonu ući spremniji nego ikad i da ćemo obraniti naslov prvaka Hrvatske. Također očekujem da ćemo ozbiljno napasti sam vrh IHL-a.
Naravno, sve to neće biti moguće bez naših vjernih navijača zato ih već sad pozivam da nas dođu podržati sljedeće sezone. Jedva čekam da počnu pripreme i da upoznam nove dečke, te da zajedno krenemo u nove pobjede.

Luka Jarčov : Tomo je pravi Siščanin koji je prošao sve selekcije KHL Siska, a bio je i član svih selekcija reprezentacije Hrvatske.
U prošlu sezonu je ušao izvrsno, te se odlično uklopio s Dobrićem i Čanićem. Što se više bližio kraj sezone, vidjelo se da je sve umorniji pa smo iz tog razloga malo korigirali postave. Ima odlične fizičke predispozicije, svjestan je svojih nedostataka, ali voli raditi i ispravljati ih.
Ove sezone ga očekujem, kao i sve ostale, spremnijeg i, prije svega, sigurnijeg u sebe i svoje sposobnosti. Sakupio je puno iskustva i vjerujem da će to prenijeti na led u novoj sezoni. Ima odličan karakter, svi ga vole u svlačionici, a na ledu je vrlo prilagodljiv igrač i možemo očekivati puno od njega u nastavku njegove karijere.

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK
#10 Luka KOMLJENOVIĆ

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK

 

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: