30.rujna Vitezovi igraju prvu domaću utakmicu IHL-a

30.rujna Vitezovi igraju prvu domaću utakmicu IHL-a

Dragi ljubitelji hokeja na ledu i navijači KHL Siska,
S radošću vam predstavljamo raspored utakmica naših Vitezova za nadolazeću sezonu IHL lige. Ova sezona IHL-a donijet će nam više uzbuđenja od prethodne jer se ligi ponovo priključuju zagrebačke momčadi,dok će HK Celje nastupiti u Alps ligi. U ovogodišnjem izdanju IHL-a sudjelovat će ukupno 10 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Srbije (4 ekipe iz Slovenije, 4 ekipe iz Hrvatske i 2 ekipe iz Srbije). Ovo će osigurati žestoku konkurenciju i pružiti nam priliku da se natječemo na međunarodnoj razini.

Ukupno nas očekuje 18 uzbudljivih utakmica u regularnom dijelu sezone, a njih 9 ugostit će Ledana dvorana Zibel. Također od ove sezone Hrvatski savez hokeja na ledu odlučio je Prvenstvo Hrvatske pripojiti IHL-u, te će se utakmice bodovati za obje lige.

Vitezovi će otvoriti sezonu domaćom utakmicom u Ledenoj dvorani Zibel 30. rujna protiv momčadi KHL Mladost. Vrijeme odigravanja utakmica će biti objavljeno naknadno, stoga budite spremni za uzbuđenje na ledu.
Nakon 18 odigranih utakmica u regularnom dijelu sezone, osam vodećih momčadi će se plasirati u playoff IHL-a, gdje će se boriti za titulu prvaka. Prvenstvo Hrvatske zadržava isti format kao i prethodnih sezona te će princip natjecanja u playoffu ostati nepromijenjen.

Vidimo se na Zibelu i dođite podržati naše hrabre Vitezove dok se suočavaju s izazovima i pružaju sve od sebe u novoj sezoni IHL lige. KHL Sisak uskoro kreće s prodajom sezonskih ulaznica, budite uz nas i naše Vitezovi i pomozite nam doći do novih uspjeha na ledu!

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: