#27 Nik Malenica, napadač hrvatskih korijena

#27 Nik Malenica, napadač hrvatskih korijena

#27 Nik Malenica rođen je i odrastao u Kanadi, ali ponosan na svoje hrvatskekorijene. U dobi od 25 godina, Nik je već izgradio impresivnu karijeru i stekaovrijedno iskustvo na ledu.

Nik nam se pridružio tijekom prošle sezone i već je pokazao koliko vrijedi našojmomčadi. Njegova visina od impozantnih 197 cm i težina od 102 kg čine gaistinskim snagatorom na ledu te ozbiljnom prijetnjom za protivničke ekipe. Prošlesezone odigrao je 22 utakmice, u kojima je postigao 13 golova i dodao 11 asistencija. Sposobnost da pronalazi put do protivničke mreže i istovremeno kreiraprilike za svoje suigrače čini ga cijenjenim igračem u našem timu.

Nikova predanost i profesionalnost izvan leda također su primjetne. Njegovozalaganje za ekipu i želja za uspjehom uvijek su prisutne. Na svakom treningu iutakmici, Nik daje svoj maksimum kako bi pomogao našem timu da ostvaripobjede.

Odluka da igra za nas pokazuje njegovu povezanost s korijenima svoje obitelji iželju da nastupa za Hrvatsku reprezentaciju.

Nik Malenica je važan igrač našeg tima. Njegova snaga, vještina i predanost činega nezamjenjivim dijelom našeg napada. Uzbuđeni smo zbog onoga što nambudućnost donosi s Nikom u našem timu i vjerujemo da će nastaviti svoj uspješanput dok pokazuje svoje hokejaško umijeće i predstavlja KHL Sisak s ponosom.

Upoznaj ostatak naše momčadi za novu sezone.Pratite našu web stranicu idruštvene mreže, te upoznajVitezove”.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: