#23 Luka Jarčov lider Vitezova na ledu ali i izvan njega

#23 Luka Jarčov lider Vitezova na ledu ali i izvan njega

Danas Vam predstavljamo našeg igrača, trenera i sportskog direktora, #23 Luku Jarčova. Luka je prava lider naše momčadi i predvodi Vitezove kako na ledu tako i izvan njega.
Njegova uloga kao trenera mlađih kategorija izuzetno je važna za razvoj budućih hokejaških talenata u našem gradu. Luka ne samo da ih uči vještinama hokeja, već ih i nadahnjuje svojim primjerom i potiče ih da se ostvare kao sportaši i osobe.

Luku je prošle sezone imao problema s ozljedama, ali to ga nije spriječilo da pokaže iznimnu igračku kvalitetu. U 38 odigranih utakmica, ostvario je impresivnih 21 gol i 23 asistencije. Njegova strast prema hokeju i predanost igri uvijek su vidljivi na ledu.
Međutim, Luka nije samo sjajan igrač; on je i ključni član našeg kluba izvan leda. Uz svoju ulogu igrača, Luka je također sportski direktor našeg kluba, brinući se o organizaciji i razvoju kluba. Također je angažiran kao trener mlađih kategorija, prenoseći svoje znanje i iskustvo na nove generacije hokejaša.
Kroz sve izazove s kojima se suočavao, Luka je ostao predan svojoj strasti i ljubavi prema hokeju. Njegova sposobnost da se vrati nakon ozljeda i ostvari izvrsne rezultate na ledu pokazuje njegovu nevjerojatnu upornost i borbeni duh.
Naš klub je ponosan što ima Luku Jarčova kao ključnog člana naše momčadi i sportske obitelji. Njegova svestranost kao igrača, trenera i sportskog direktora donosi neizmjernu vrijednost našem klubu. Bez obzira na ulogu koju obnaša, Luka je uvijek tu da pruži podršku, motivira suigrače i osigura da KHL Sisak ostaje na vrhu.

Pratite naše novosti i događaje na ovoj web stranici kako biste saznali više o novoj sezoni Vitezova. Neka njegova strast prema hokeju bude nadahnuće svima koji sanjaju o uspjehu na ledu i izvan njega.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: