#21 Matej Vukmanović dobri duh svlačionice ostaje Vitez

#21 Matej Vukmanović dobri duh svlačionice ostaje Vitez
Matej Vukmanović dečko je koji već dugi niz godina igra u dresu Vitezova.
Matej je rođen 27.6.1994., obrambeni je igrač s brojem #21.
Kapetan u mlađim kategorijama KHL Sisak, prošle je sezone zbog posla i raznih privatnih obveza skupio tek nekoliko nastupa za seniore. Odigrao je 3 utakmice IHL-a i 4 prvenstvene.
Iako su mu se poslovne obveze ispriječile ispred sportskih, računamo na njega i sigurni smo da će Matej u novoj sezoni pokazati svoje kvalitete i dati potrebnu širinu momčadi.

Matej Vukmanović: “Prošla sezona je meni bila nešto stvarno ludo i nezaboravno. Kao mali sam krenuo igrati hokej i jednostavno volim taj sport. Naravno, tu je bila i ekipa s kojom sam trenirao i družio se van treninga i koji su još jedan od razloga da dodatno zavolim ovaj sport. Zbog odlaska iz Siska prestao sam trenirati, te sam imao pauzu od 6 godina. Ljubav prema hokeju bila je jača pa sam se ipak vratio trenirati. Prošle sezone su nam se priključili dečki iz Zagreba i Amerikanci te smo stvarno u kratkom roku postali ekipa koja je spremna na sve.
Treninzi su postali ozbiljniji i zahtjevniji. Luka se stvarno trudi da svaki trening bude kvalitetan i zanimljiv. Prošle sezone sam bio većinom podrška s klupe ili s tribine s obzirom na to da nisam bio spreman i treba mi još puno treninga i vježbe. Atmosfera u svlačionici je bila savršena, svi smo kliknuli i u kratkom roku postali ekipa koja je spremna za sve. Oduševilo me kako nam dečki koji su došli igrati u Sisak maksimalno pomažu i savjetuju nas.
Publika je ta koja nas već dugi niz godina bodri bez obzira na sve. To su naši dečki koji su uvijek tu. Naravno s dobrom atmosferom u kabini i na terenu krenule su pobjede te smo postali sve gledaniji i stvarno je lijepo vidjeti toliko ljudi u dvorani. Njihova nam podrška puno znači. Za sljedeću sezonu cilj nam je biti još bolji i jači i, naravno, truditi se maksimalno na treninzima i utakmicama zbog nas, a i zbog naših navijača koji su nam uvijek podrška.

Luka Jarčov: “ Matej je naš dobri duh svlačionice. Iako nije puno igrao, Matej je bio prisutan na svakoj domaćoj i skoro svakoj gostujućoj utakmici te je bodrio svoje suigrače. Što zbog posla, što zbog privatnih obveza, nije bio u mogućnosti redovito trenirati, te ga je to spriječilo u odigravanju utakmica. Od njega očekujemo da se bori za svoje mjesto u momčadi u novoj sezoni i da uspije uskladiti posao i treninge.“

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK
#10 Luka KOMLJENOVIĆ
#24 Ivan PUZIĆ
#16 Luka ĐEREK
#92 Lorian BEZUK

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK
#88 Tomislav LIČINA
#68 Renato PLATUŽIĆ
#86 Branimir ROŽANKOVIĆ
#23 Luka JARČOV
#38 Dominic Rene ČANIĆ
#13 Jan IKANOVIĆ ŠILHAN

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: