20. tjedan 2024. Pregled tjedna

20. tjedan 2024. Pregled tjedna

U-9 & U-11, VITEZ CUP
Za vikend na Zibelu održao se posljednji ovosezonski VITEZ CUP. Na turniru je bilo čak 9 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Subota i nedjelja donijele su puno zabave za sve najmlađe hokejašice i hokejaše ali i za njihove roditelje. Za neke od njih ovo su bili prve utakmice u njihovoj karijeri, što nas kao organizatore posebno veseli. KHL Sisak također je ponosan što u najmlađoj kategoriji (do 9 godina) imamo čak 3 ekipe, što pokazuje zainteresiranost Siščana za hokejom. Dobrih rezultat nije nedostajalo, no uz druženje, stvaranje novih prijateljstava i puno zabave , rezultat je pao u drugi plan. Ovim četvrtim izdanjem Vitez Cupa završili smo s organizacijom turnira za ovu sezonu te s nestrpljenjem očekujemo novu sezonu i novi Vitez Cup!

Žene, PH
Naše cure u utorak su upisale nova tri boda u Prvenstvu Hrvatske, s visokih 15-0 bile su bolje od zagrebačke ekipe Dinama.
Utorak 14. 5. 2024. KHL Sisak 15 – 0 Dinamo , Ledena dvorana Zibel
Sastav : K.Kolar, K.Bajlo Lučić, K.Pejnović, N.Sejdinović, I.Banović, L.Gašljević, M.Majić Mehinović, N.Malčić, L.Findrik, D.Matić, K.Gradišar, L.Ozimin Ptiček, A.Bauman

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: