#12 Antonio Zamboni dobro je poznat u sisačkim hokejaškim krugovima

Napadač s brojem #12 dobro je poznat u sisačkim hokejaškim krugovima. To je Antonio Zamboni, jedan od najstarijih Vitezova u ekipi ove sezone.
Rođeni Siščanin, Zamba za KHL Sisak igra svoju cijelu karijeru. Prošle sezone odigrao je dvije utakmice za Sisak ali uvijek je prisutan i spreman pomoći svojoj ekipi na bilo koji način.

Antonio Zamboni: “U klubu sam već 20 godina. Promijenilo se dosta uprava od tada. 2021. na čelo kluba dolaze predsjednik Mario Kolić i potpredsjednik Siniša Pelikan koji uvode radikalne promjene i dovode nekoliko Amerikanaca i nove igrače iz Zagreba, da bi se igrao IHL i PH što je djelovalo pomalo nestvarno.
Poznavajući neke igrače od prije znao sam da će biti uzbudljiva i napeta sezona, a to se je osjetilo od prvih treninga. Nakon prvih treninga i prijateljskih utakmica se vidjelo se da smo dobra ekipa. Ubrzo su se zaredale pobjede i krenula je još bolja atmosfera u svlačionici što je bilo super za tek okupljenu momčad.
U prošloj sezoni nisam puno igrao, zbog raznih obveza, ali sam uspio odigrati par utakmica i trudio se doprinijeti momčadi. Kada nisam mogao igrati, bio suport momčadi i pomagao oko pripreme i za vrijeme utakmica.
Ova momčad je osvojila PH, na što sam jako ponosan, i želim da nastavimo tako i da ponovimo uspjeh od sezone 21/22 .
IHL nam je bio jedno dobro iskustvo i nadam se u novoj sezoni da se borimo za sam vrh lige . Osobno se trudim od završetka sezone raditi na svojoj fizičkoj spremi da dočekam novu sezonu još spremniji nego prije jer ovo je sasvim nešto novo gdje ako nisi spreman ne možeš igrati . Ponosan sam na svoj klub i na naše navijače koji su nas bodrili kad smo gubili i sad kad se pobjeđuje . Zahvalan sam našem Gradu SISKU što nas podupire i svim sponzorima jer bez njih ovo ne bi bilo moguće.“

Luka Jarčov: “ Antonio u prošloj sezoni nije puno igrao, ali je zato bio jako vrijedan van leda, a mogu reći, jedan od najzaslužnijih za naš uspjeh jer se brinuo o opremi svojih suigrača. Prihvatio je ulogu i maksimalno se posvetio tome da sve besprijekorno funkcionira. U ovoj sezoni očekujem da će na treninzima maksimalno raditi kako bi napredovao i dobio više minuta u momčadi, ali također očekujem od njega da nastavi brinuti o opremi jer stvarno radi izvanredan posao. Zamba svojim dolaskom u svlačionicu svaki dan uveseljava svoje suigrače i unosi pozitivnu energiju u momčad.“

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK
#10 Luka KOMLJENOVIĆ
#24 Ivan PUZIĆ
#16 Luka ĐEREK
#92 Lorian BEZUK
#21 Matej VUKMANOVIĆ

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK
#88 Tomislav LIČINA
#68 Renato PLATUŽIĆ
#86 Branimir ROŽANKOVIĆ
#23 Luka JARČOV
#38 Dominic Rene ČANIĆ
#13 Jan IKANOVIĆ ŠILHAN
#5 Patrik DOBRIĆ

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: