#11 Filip Vragolović napadač KHL Siska

#11 Filip Vragolović napadač KHL Siska

Filip Vragolović, rođen u Zagrebu, jedan je od napadača KHL Sisak. Sa svojih 23 godine, Filip je već ostavio dubok trag na ledu, dokazujući svoju strast i predanost prema igri. Kao napadač, Filip se ističe svojim vještinama i neumornim radom na ledu.

U prethodnoj sezoni, Filip je odigrao čak 31 utakmicu, pružajući svoj maksimum u svakoj prilici. Njegova sposobnost da se istakne u ključnim trenucima utakmice čini ga nezaobilaznim igračem u momčadi.

Međutim, Filip nije samo talentiran igrač na ledu. On je također poznat po svom velikom radnom etosu i predanosti momčadi. Bez obzira na to je li to vrijeme provedeno na treningu ili utakmicama, Filip je uvijek tu za svoju momčad. Njegova prisutnost i podrška inspiriraju suigrače, čineći ga dragocjenim članom kluba.

Uz Filipa Vragolovića, KHL Sisak ima privilegiju imati ne samo talentiranog igrača, već i istinskog sportaša. Njegova strast, hokejaške vještine i predanost ne samo da ga čine iznimnim napadačem, već i igračem na kojeg se trener uvijek može osloniti.

Pratite naše Vitezove te upoznajte cijelu sisačku momčadi za novu sezonu.

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

KHL SISAK vs KHL Zagreb

KHL SISAK vs KHL Zagreb

🏒🥅 Spremite se za uzbudljivu borbu na ledu! 🥅🏒 Nedjelja, 17.09. će biti dan koji ne...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: