#10 Luka Komljenović nastavlja brojati pobjede u sastavu Vitezova

#10 Luka Komljenović nastavlja brojati pobjede u sastavu Vitezova

Dečko sa Zibela, Luka Komljenović, već je 12 godina vjeran seniorskoj momčadi KHL Sisak. U svojoj karijeri odigrao je 112 utakmica za Vitezove. Rođen je 19.11.1994. i ove sezone ostaje vjeran svom timu i igra s brojem #10.
Prošlu sezonu započeo je kao napadač, a završio kao bek. Na toj se poziciji odlično snašao i zaslužio je poziv na širi popis reprezentacije.

Luka Komljenović: “ Prošla sezona, samo jedna riječ – VRHUNSKA i jednostavno iznad svih očekivanja. Do prošle sezone u karijeri sam imao pobjede da su se mogle nabrojati na prste jedne ruke, a danas nakon 16 godina igranja hokeja mogu se pohvaliti da sam prvak Hrvatske. Kad sam čuo koji hokejaši će nas sve pojačati jednostavno sam se ugodno iznenadio. Ne samo kakvi su dečki igrači nego i kakvi su ljudi. Odmah smo svi kliknuli i atmosfera u svlačionici je bila vrhunska od samog početka sezone i mogu samo reći da sam puno novih stvari naučio od tih dečki. Kada sam vidio poziv za reprezentaciju to mi je zapravo pokazalo da nije sve uzalud i bio sam neopisivo sretan.
Prošle sezone sam bio dosta u rotacijama kao napadač i kao bek dok se svi nismo posložili. Na kraju sam završio kao bek u prvoj petorci što na početku sezone nisam mogao ni zamišljati.
Hokej u Sisku je nakon dugo godina napokon došao do te razine da su ga svi počeli spominjati i pratiti. Treninzi na jednom novom nivou gdje se jednostavno moraš boriti za svaku poziciju u ekipi. Doslovno jedva čekam svaki sljedeći trening. Igranje u Slovenskoj IHL ligi jednostavno nisam ni zamišljao prije i kad sam vidio do kuda smo dogurali s ekipom koja se skupila doslovno prije par mjeseci, jednostavno sreći nije bilo kraja. Što se tiče nove sezone jedva čekam da krenu treninzi i utakmice. Ekipa je ostala ista s par novih pojačanja tako da idemo u obranu naslova prvaka i borbu prema najvišem cilju, a to je što dalje dogurati u IHL ligi, po mogućnosti do samoga kraja.“

Luka Jarčov: “Luka je najviše napredovao kroz prošlu sezonu. Dugo smo mu tražili ulogu i poziciju u momčadi, ali na kraju se isplatilo.
Prije svega odličan dečko, iznimno vrijedan i smiren, inteligentan i požrtvovan. Sve te karakteristike pokazuje i na ledu.
Njegove odlične igre na kraju sezone su mu priuštile i poziv na širi spisak reprezentacije. Svakom utakmicom skuplja iskustvo i to pokazuje na sljedećoj utakmici. Njegove sposobnosti osigurat će nam potrebnu širinu klupe. U sljedećoj sezoni ga očekujem boljim nego ikad.“

Golmani:
#32 David ANDERSON
#33 Franko OREŠKOVIĆ

Bekovi:
#8   Domagoj KRALJ
#69 Luka BAŽDAR
#7   Austin WILK

Napadači:
#11 Filip VRAGOLOVIĆ
#44 Tomislav LULIĆ
#17 Hrvoje KRIKŠIĆ
#91 Sean RAMSAY
#82 Gabe SCHOVANEK

Novosti i obavijesti iz kluba

KHL novosti

Promjene u sastavu Vitezova!

Promjene u sastavu Vitezova!

🛡️ Promjene u sastavu Vitezova! 🏰 🧤 Novi golman ove sezone u sastavu je #25 Rodoljub...

najbrža i najljepša kolektivna igra na svijetu

Imaš pitanje? Pošalji upit!

Privola: