Slide background
Slide background
Slide background
OBAVIJEST
Mario Kolić izabran za novog predsjednika kluba, Siniša Pelikan za dopredsjednika a Ivor Božić za tajnika kluba.
Ožujak 16, 2021
0

U četvrtak, 25.2.2021. godine održana je redovna i izvanredna skupština kluba KHL-Sisak na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba na razdoblje od četiri godine.
Sada bivša predsjednica kluba Manuela Bukovec podnijela je Izvješće o radu kluba i Financijsko izvješće o radu kluba za 2020.godinu a jednoglasno je prihvaćen i Plan rada i Financijski plan za 2021.godinu.
Iskazana je zahvala starijim članovima KHL Sisak koji su nesebično priskočili u pomoć na sanaciji šteta od potresa i HSHL, koji je u znak podrške zbog katastrofalnih potresa, simbolično preselio svoje sjedište u Sisak te donirao 50.000,00 kuna za popravak oštećenih dijelova starog dijela Ledene dvorane Zibel.

Upravni odbor KHL Sisak je tijekom razdoblja 01.01.2020.-31.12.2020. godine nastavio suradnju s profesionalnim trenerom Nemanjom Jankovićem.
U 2020-toj godini, KHL Sisak je po prvi puta imao trenere i stručno osoblje u stručnom stožeru Hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu. Dejan Dejanović je bio pomoćni trener mlade reprezentacije (U20) na IIHF Svjetskom prvenstvu IIB koje je u veljači održano u Gangneungu (Južna Koreja), a Nemanja Janković je bio vođa tima na svjetskom prvenstvu za žene održanom na Islandu, također u veljači.
Naši treneri su aktivno sudjelovali i u razvojnim kampovima U-16, U-18 i U-20 koji su po prvi puta organizirani pod okriljem Hrvatskog saveza hokeja na ledu u Zagrebu i Sisku.
Mlađe kategorije KHL-Sisak, U-8 i U10, su sudjelovale na turnirima u Sarajevu i Novom Sadu prije samog početka pandemije.

Članarine za prosinac 2020.godine te siječanj – ožujak 2021.godine , Upravni odbor je zbog nemogućnosti treniranja mlađih kategorija te zbog katastrofalnih potresa donio odluku da se za predmetno razdoblje neće naplaćivati članarina.

Mario Kolić izabran je za novog predsjednika kluba, Siniša Pelikan za dopredsjednika a Ivor Božić za tajnika kluba.
Upravni odbor čine: Mario Kolić – predsjednik , Siniša Pelikan – dopredsjednik , Ivor Božić – tajnik , Manuela Bukovec – član, Dražen Ličina – član ,Davor Kovačić – član i Hrvoje Bujger – član.
Nadzorni odbor i disciplinska komisija ostaju u istom sastavu.
Novoizabrani predsjednik Mario Kolić zahvalio se na ukazanom povjerenju i rekao da će raditi na očuvanju tradicije i funkcioniranju svih selekcija kluba te na što boljem promoviranju KHL Sisak.